Vegan nassolnivalok?
Mandula,mogyoró,dió.Sárgarépa,bármilyen gyümölcs,karalábé felszeletelve valamilyen mártogatóssal ( pl humusz, ajvár)
Aszalt gyümölcsök.
Gondolom, az étcsokis mandula, mazsola és társai vegánok, sose néztem, nem élek ilyesmivel. Annyira pofonegyszerű házilag készíteni olcsó s az én szempontjaimnak megfelelő vegán nasit :D
Vannak azok a kis aszalt gyümölcs+olajos mag korongok, azok vegánok, mert más nincs is bennük. A Tescóban mindig belefutok a zöldségek mellett.
Nem tudom, ki milyen szigorúan vegán, de elvileg az oreo sem az, valamint az olyan termékek, amikben található pálmaolaj. A méz is van akinél tiltólistás, van akinél nem. Mindenki máshol húzza meg a határt. Itt találsz infókat a pálmaolajról:
Én egyébként gyümölcsöket meg magvakat nassolok, jól megvagyok velük :) Néha egy kis étcsoki, de már az se hiányzik :D
A Tescoban külön rész szokott lenni Alpro termékeknek és egyéb vegán termékeknek, a DM-ben is rengeteg vegán nassolnivaló van, de egyébként csak az összetevőket kell megnézni és kész. Vagy maradhatsz a magvaknál, azokban csak magvak vannak :)
Egyébként az Oreo és a Manner nápolyi is vegán, mindkettőből csak a sima verzió. A Belvitáról nem tudom, lehet van benne tejpor vagy tojásszármazékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!