Veganok! Ti az ilyet megeszitek?
Ugyanúgy nem eszi meg, ahogy azt sem, ami nyomokban húst tartalmaz...
Nézd, süthetsz is neki kekszet, elég könnyű, de ha ennyire nem vagy elszánt, akkor kínáld meg valami növénnyel vagy növényből kreált édességgel. Én dió-mazsola nyersbonbont csinálnék, az én darálóm viszi a mazsolát. Az mennyire finom... Nem tudom, meddig lesz, mit vár, milyen az ízlése s konkrétan az étrendje (a veganizmus elég tág)... Ha ismer, hogy mondjuk lövésed sincs az efféle dolgokról, biztos nem vár nagy vendégséget, főleg, ha csak röviden ugrik fel.
Nekem speckóbb étrendem van, én senkitől sem várok semmit e téren, még a rokonoktól sem. Némelyik a húsmentességet érti, némelyik még azt sem, pedig nem nehéz.
az hogy nyomokban tartalmazhat azt jelenti, hogy olyan eszközökkel csinálták amivel előtte tojást dolgoztak fel.
Ennyi erővel nem is süthetsz nekik, mert a tepsiteken maradt hús, zsír maradék még elmosás után is.
Ebből is látszik mennyire idióták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!