Milyen az a vegán csirke meg a vegán tojás? Az micsoda, miből készül?
A vegán csirke az olyan csirke amelyik csak zöldséget, gyümölcsöt és magvakat fogyaszt.
A padlizsán másik neve meg tojásgyümölcs (egg-plant) - és mivel zöldség, ezért vegán. :)
Belinkelnéd, hogy ezt hol láttad?
Amúgy feltételezem szójából vagy szejtánból vagy hasonlókból.
Az egyik munkatársam evett "vegán rántott halat" - szójából készült rántott szelet, hal ízesítéssel. Ő azt mondta nagyon finom volt és hasonlított ez. Nyilván erősen márkafüggő, mert az olcsóbb termékek már állagra is rosszul néznek ki.
Én vegetáriánus vagyok, de nem fogyasztok ilyesmit mert undorodom a hús, így az utánzat ízétől is, sajnos nem tudom megítélni hogy milyen.
Én már a vegán piskótában sem hiszek, de vegán rántottáról is olvastam már. Meg vegán kötözött sonkáról.
Bizonyos efféle játékokat poénosnak tartok (főleg a nyersvegánoknak áll jól az ilyesmi, az én véleményem szerint), a vegán piskóta nem piskóta, de könnyed tészta, amit kell valahogy nevezni, viszont a többi nekem már óriási vergődés. Az ember ne akarjon azt enni, amit kizárt, műként se - bár ha őket ez teszi boldoggá, nekem annyira nem fáj a dolog.
De a paleo karfiolrizs is szánalmas kicsit a szememben, már az elnevezése, mert ő maga remek étel, s a rizsre még körvonalaiban sem hasonlít :D Ahogy a vegán sajt sem emlékeztet egyik sajtra sem, csöppet sem. Attól még finom tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!