Titeket nem zavar, ha a párotok egészségtelenül étkezik?
A napi egy csoki mióta egészségtelen életmód? Megeszik egy szelet snickerst,vagy éppenséggel egy táblacsokit. Miért egészségtelen ez? A fehér kenyér miért egészségtelen? (Dédim egész életében azon élt, aztán idén tölti be a 90. évét...) A hús miért egészségtelen?
Ha meg zavar, akkor ne velünk beszéld meg, hanem a pároddal. Bár a kérdés címét olvasva azt hittem arról fogsz írni, hogy csak McDonaldsban étkezik, és csak kólát iszik.
Az ugye nem komoly kérdés, hogy a napi csoki miért egészségtelen? Talàn olvasd el egyszer mi van benne, hány E, mennyi finomított cukor, ízfokozó, aztán rájössz! Még ha étcsoki lenne megérteném a kérdést...
A fehér kenyér a glutén és szénhidráttartalma miatt nem előnyös, a húsokat perig a génkezelt hormon, tartósítószer és egyéb méreganyagtartalom miatt ajánlott csökkentett mennyiségben fogyasztani, vörös húsok esetén emellett ott van az is, hogy nagy arányban tartalmaznak telített zsírsavakat és eleve zsírosak. Mindenellett a feldolgozott ill. Nagyipari húsételeknél a tartósitószerek és egyéb adalékanyagok is elég károsak.
Én csak akkor szoktam beleszólni az étkezésébe, mikor azt látom, hogy már megint hanyagolni kezdi a zöldséget, gyümölcsöt. Szoktam szorgalmasan kínálgatni neki az olajos magokat is. Ezen felül hagyom, hogy egyen ami jól esik neki. Édességet nem eszik sokat. Azzal nálam van nagyobb gond inkább.
Tehát röviden, amíg eszik egészséges dolgokat is, addig hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!