Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen zöldséget tennétek...

Milyen zöldséget tennétek tejfölös-sajtos tésztára?

Figyelt kérdés
Mielőtt vega lettem bacont tettem rá, de most pótolnám valamivel. A sima sajtos-tejfölös is finom persze, de azért jó lenne rá valami... Ti mit tennétek rá? :)
2016. márc. 31. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Paradicsom,grillezve.

Olajbogyó.

2016. márc. 31. 16:09
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Szórd meg apróra vágott medvehagymával.
2016. márc. 31. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

pirított hagyma (aldiban, lidlben kapható)

kukorica, borsó

2016. márc. 31. 16:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gomba, zöldborsó, zoldbab
2016. márc. 31. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
gomba,paradicsom,hagyma,paprika ,cukkini,répa összepárolva? esetleg ezt kicsit felfűszerezni és a tejföllel kikeverni?egyfajta öntetként. de önmagában is jók lehetnek. vagy ha a párolt zöldségeket összekevered a tésztával és arra tejföl meg sajt.
2016. márc. 31. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
De jók vagytok! Végigolvastam és most muszáj csinálnom egy tuning tésztát :D egyébként szerintem szinte minden zöldséggel jó, mert a sajt-tejfölhöz szite minden illik.
2016. márc. 31. 17:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig (házilag) pirított hagymacsíkokat teszek rá, nagyon finom, próbáld ki feltétlen!
2016. márc. 31. 17:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szuper jó, ha brokkolit megpárolsz és azt teszed rá.
2016. márc. 31. 17:36
 9/16 szaszaa11 ***** válasza:
100%

A brokkoli a szeléntartalom miatt is jó.

Én azt tennék rá, esetleg ruccolát.

2016. márc. 31. 21:34
 10/16 A kérdező kommentje:

Ma nyers paradicsommal próbáltam ki, úgy nem volt az igazi, de megpróbálom majd párolni is. A brokkoli eszembe nem jutott volna. :O :D Köszi a tippeket! Van egy-kettő, ami azért nem játszik, mert az már egy tök más étel. :D Nem, mintha az rossz lenne, attól még kipróbálom. ;-)

Hagymával tényleg isteni, olyat már csináltam, illetve még annyit hozzá, hogy én így csináltam múltkor:

Újhagymát és vöröshagymát apróra vágtam, olíva olajon pirítottam, kiszedtem egy tálkába, és amíg még forró volt, reszeltem rá sajtot (kis füstölt fetát meg egy kis trappistát), és az szépen ráolvadt, és utána kevertem össze tejföllel. Nyami! :)

2016. márc. 31. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!