Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok! Mit esztek...

Vegetáriánusok! Mit esztek reggelire, ebédre, vacsorára?

Figyelt kérdés

Vegetáriánusok, ti milyen ételeket fogyasztotok? reggelire?ebédre?vacsira?

Étrend kialakítása miatt érdekelne.

2016. márc. 9. 22:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
15%
csülköt,pörköltet és húsimádó pizzát.
2016. márc. 16. 08:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Ne is reklámozd már a baromságaid..
2016. márc. 18. 01:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Most épp egy vegán étteremben dolgozom, javarészt azt eszem, amit ott főzünk, azon kívül leginkább csak zöldturmixokat. De az, hogy vegaként három óránként megéhezel, normális. A növényi dolgok gyorsítják az emésztést, és kevesebb bennük a kalória, szerintem kb három óránként enni rendben van :-) amúgy nekem a leglaktatóbb ételek a Szejtán, krumpli, barnarizs, hajdina, rozs, bab, lencse. Ezekből ebédre majdnem mindig kerül legalább kétféle. Hétvégén reggelire főleg zabkását eszem olajos magvakkal és aszalt gyümivel, az is egész sokáig kitart, ebédre valami " hagyományos" kaja van, csak vegán módra, vacsira pedig kenyér, nyers zöldségek, humusz, vegán pecsenyezsír, nagyritkán szójapástétom. Közben pedig kis gyümölcs, Smoothie, mag, amit épp megkívánok, csak épp annyi, hogy már ne legyek nagyon éhes, de én egy enyhe kalóriadeficitre is törekszem.
2016. ápr. 18. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez éredekes gondolat, s bizonyára erősen emberfüggő. A párom (aki amúgy nem vega) a teljesen növényi reggelijeivel is simán kihúzza 9 órán át (könnyű fizikai munka és hazabiciklizés, szintkülönbséggel. a meredek emelkedőn kiderül, hogy megfelelő volt-e a reggeli). Kalória pedig bármennyi van a növényekben is, mennyiség kérdése. Persze van, aki egyszerre keveset tud enni, annál más a helyzet.
2016. ápr. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!