A vegánok ehetnek vizes zsemlét?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget :)2016. jan. 22. 11:48
1/9 anonim válasza:
Nem. A vizes zsemle elefántból készül, az meg hús.
Már miért ne ehetnének?
2/9 anonim válasza:
Nem. Képesek lennének megenni a tyúknak a petefészkét? :D:D:D
3/9 anonim válasza:
Kettes, nem tudom, miről beszélsz s mit szedsz, de érdekes lehet neked lenni.
Elvben igen, gyakorlatilag nem tudom, konkrétan mi van a vizes zsemlében, jobbnak tartom olyan alapanyagokat venni, amin látom, minek a mije (még ha nem is vagyok vegán, csak bizalmatlan az élelmiszeriparral).
Ha valahol leírják az összetételt, mindenki számára kiderül, hogy belefér-e neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. A biztonság kedvéért inkább mellőzni fogom, úgyis egészségtelen, csak ma így alakult. Köszi :)
2016. jan. 22. 16:20
5/9 anonim válasza:
Elvileg a vizes zsemle csak lisztet, vizet, élesztőt, esetleg pici cukrot tartalmaz, amit a kelesztés miatt tesznek bele. Nem tudom, hogy a vegánok ehetnek-e élesztőt.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ennek örülök! Az élesztővel nincs gond, az mehet. :))
2016. jan. 22. 16:27
8/9 lencsefőzelék válasza:
Az élesztővel is van gond (bár nem az, hogy állati eredetű összetevőt tartalmaz):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!