Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a véleményetek az erőszakos...

Mi a véleményetek az erőszakos vegetáriánusokról?

Figyelt kérdés
Nektek már volt, hogy egy vegetáriuános tönkretett valamilyen családi összejövetelt az erőszakosságával?

2015. dec. 25. 19:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%
És az hogyhogy nem zavarja, hogy a kutya húst eszik? Beteg az ilyen. A rendőr mit mondott?
2015. dec. 26. 00:13
 12/31 Bajer ***** válasza:
86%
Remélem azóta kényszerzubbonyban és gumiszobában van ez a vegetáriánus őrült. Nem való a társadalomba. Én a böjtöket tartom az év folyamán, de nem irritálnak a húsfogyasztók, azt csinálnak amit akarnak.
2015. dec. 26. 10:25
 13/31 anonim válasza:
90%

9-es vagyok, én sem értettem egyet az ember viselkedésével, aki tönkretette az összejövetelt, mégis lepontoztak...

Egyeseknek csak az a bajuk, hogy vegetáriánus vagyok, és ezért lenéznek? Azért ez is annyira szánalmas, mint mikor a vegetáriánus nézi le a húsevőket.

2015. dec. 26. 10:29
 14/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit :) [link] A rendőr annyit mondott, hogyhát nem igazán tud igazságot tenni, de nem igazán látszódna, hogy fél és kürsérelmi nyomok sincsenek rajta. Elvitték kivizsgálásra és állítólag az út alatt folyamatosan nyögdécselt, hogy fáj mindene. A rendőr gondolom sejtette, hogy hol az igazság, mert jófej volt és elmondta, hogy feljeneltést akar tenni viszont ha fejlenetést tesz, akkor nagyon komolyan ki fogják kérdezni, hogy mi és hogy történt és ha úgy látszódik, hogy nem igazán mondd igazat, akkor az is bekövetkezhet, hogy hazugságvizsgálóra kötik.
2015. dec. 26. 10:46
 15/31 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem meg hazaküldték a francba!

Egyébként nem találok szavakat. Ez már nem az étkezési szokásokról szól, itt tényleg valami elborult-elgurult ebben az emberben!

És ha tényleg feljelentett titeket,és eljátszotta ezt a műsort a rendőröknek is, akkor ez az ember gonosz!

2015. dec. 26. 11:09
 16/31 anonim válasza:

# 14:

Rendben. :)

Akkor hagyjátok, úgyse tud tenni semmit, és máskor ne hívjátok meg.

2015. dec. 26. 11:33
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát most úgy őszintén. Ezek után szerinted megfordult a fejünkben, hogy mégegyszer meghívjuk az után, hogy ilyen szépen lerendezte a karácsonyt?
2015. dec. 26. 11:34
 18/31 anonim ***** válasza:
39%
Én sokat tanultam az OKOS vegetáriánusoktól, mert amellett, hogy én eszek húst, megtanítottak, hogyan figyeljek oda a táplálkozásra. De a megszállottak engem is a sírba kergetnek. A Youtube tele van vegán vloggerekkel, akik oltják a húst is evő társakat, a PETA meg magyarázza, hogy az ember növényevő és soha nem is volt mindenevő. Egyszerűen úgy érzem, olyan ez már, mint egy vallási őrület, ebben az évszázadban kezd kicsúcsosodni. Megértem én, hogy vannak olyan vágóhidak, ahol nem bánnak az állatokkal jól, de ismerősöm pl.: járt a szegedi pick vágóhídján és abszolút nem úgy mennek a dolgok ott, mint a PETA-sok elrettentő videóin! Na mindegy, bocsánat a hosszú monológért, azért kérdező, ne ítéld el az összes vegetáriánust, vannak köztük jó fejek, meg nem erőszakosak és megértőek. Akik "vegán"-nak tartják magukat, azokat viszont messze kerüld!
2015. dec. 26. 13:02
 19/31 anonim ***** válasza:
85%

No azért normális vegánok is vannak ám, azokat se mossuk össze! Az ízlésem és étrendem miatt sokat jártam vegán blogokon (személyes vegán ismerősöm csak egy volt, rendes embernek tűnt), s elég sokféle hozzáállással találkoztam. Nagyon feltűnőek a bigott vegánok, akik piedesztálra állítják magukat, s még az ételes blogjukon is csoportban szidják a nem vegánokat, örülve, hogy ők bűntelenek. Ezeknek felel meg az a bigott katolikus exismerősöm, aki előadta, hogy a kisbárány örül, amikor húsvétkor levágják...

De mind húst is evők, mind a katolikusok, mind a vegánok között vannak természetesen normális emberek is szép számmal. Ha én képes lennék vegán lenni, akkor sem borulnék el agyilag. Vegaként sem kötöttem bele az emberekbe, inkább fordítva, de az is 1-2 alkalom volt sok év alatt.

2015. dec. 26. 14:40
 20/31 anonim ***** válasza:
91%
Én vegánként utálom ezeket a térítő, erőszakos vegákat/vegánokat. Mindenki egye azt, amit akar, és ne szóljon bele a másik életébe.
2015. dec. 26. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!