Mi a véleményetek az erőszakos vegetáriánusokról?
Figyelt kérdés
Nektek már volt, hogy egy vegetáriuános tönkretett valamilyen családi összejövetelt az erőszakosságával?2015. dec. 25. 19:29
1/31 anonim válasza:
Nem, de volt vegetáriánus lakótársam, egyszer konzervhalat bontottam fel és ordítva robogott végig a lakáson, hogy szégyelljem magam. :DDD Vagy ha húst ettünk, odaállt és "dögöt esztek", meg hasonlókat tol, mi meg röhögtünk. Én általában higgadtan kezeltem, és ettől függetlenül jó barátok lettünk, néha most is cinkeljük egymást ilyenekkel.
3/31 anonim válasza:
Nem, még soha. Olyan fogásokat is szoktunk csinálni ami neki is szóba jöhet. Soha nem erőszakoskodott hogy mi se együnk húst. Csak annyit vár el. hogy mi meg ne tukmáljunk rá húsételeket.
4/31 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az erőszakos feministákról vagy az erőszakos környezetvédőkről:
Hogy öncélúak. Az erőszakosságukkal elsősorban a saját önigazolásukat erősítik. Keresik a konfliktust, és küldetéstudatuk van (ami ez esetben negatív).
5/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos nekünk egy ilyen tette tönkre tegnap a "Karácsonyi ebédet".
2015. dec. 25. 21:27
6/31 anonim válasza:
Biztosan frusztráltak a hús hiánya miatt 😉
8/31 A kérdező kommentje:
Hát összegyűlt a család meg 1-2 családbarát. Volt köztük egy vegetáriánus is akiről tudtok, hogy az. 1-2× próbált is minket rábeszélni, hogy legyünk mi is vegetáriánusok, mert ez állatgyilkosság. Mi nem akartunk áttérni mi úgy voltunk, hogy tiszteletbe tartjuk, hogy ő vegetáriánus ő is tartsa tiszteletben, hogy mi pedig eszünk húst. Ez úgy látszódott, hogy így el is fogadja. Karácsonyra csak miatta, mert tudtok, hogy ő vegetáriánus csináltunk 4-5 saláta félét és kaját is csináltunk, mert tudtuk, hogy vegetáriánus, de ha már csináltunk annyit, hogy mindenkinek elég legyen. Tegnap már majdnem mindenki ült az asztalnál és vittük be a különböző tálakat amin ilyen-olyan húsok voltak és bevittük a salátákat is. Erre a vegetáriánus felállt és meglepődtünk mert azt láttuk, hogy felkapja a húsos tálakat. Először azt hittem maga elé akarja rakni, hogy valami csoda folytán ő is eszik belőle. Ehelyett látom, hogy indul ki az ajtófelé majd kivitte és az ÖSSZES húst kiborította a kutyának majd mikor visszajött mindenki tányérjába szedett a salátákból majd azt mondta, hogy kúltúrált ember csak ilyet eszik. Ezután apukám mondta, hogy akkor most hagyja el a házat. Nem akarta elhagyni, amikor anyukám felszólalt, hogyha nem hagyja el a házat, akkor rendőrt hívunk. Ekkor megijedt és elment majd utána azt a kaját ami megmaradt elkezdte mindenki enni. Evés közben csengetnek és látjuk, hogy a rendőrség az... Kiküldte ránk a rendőrséget, hogy kényszerítettük, hogy húst egyen majd megvertük, hogy elmenjen innen... Szépen elintézte a karácsonyt -.-"
2015. dec. 25. 22:13
9/31 anonim válasza:
Én is vegetáriánus vagyok, de azt mondom, hogy ez hülye!
10/31 anonim válasza:
Jézusom, ez nagyon durva. Komoly baj van a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!