Ha egy megszületett baba születésétől kezdve nem kap húst és semmilyen állati eredetű dolgot arra mi lesz jellemző felnőtt korában?
Én igaz nem értek hozzá, de akik teljesen megtagadják a húst.: azokban felmerült az,hogy az evolúció során, az ember agya akkor kezdett el fejlődni,ahogy elkezdett húst enni,mert a hússal alakult ki a fejeltebb idegrendszer.
(Emelt bioszos voltam)
Akkor miért olyan bűn húst enni?
Teljesen egyetértek azzal,hogy ahogy az állatokat tartják az kegyetlenség, és én is legszivesebben csak onnan vennék húst, ahol biztosra tudom,hogy mondjuk tanyáról származik,ahol az állat "boldogan" élt.
Nem a bűn vagy sem a lényeg, hanem, h káros-e.
Nem az.
Van aki elítéli az állatok megölését, és próbál úgy élni, hogy minél kevesebbet ártson. Mi ezzel a baj? Szerintem ez egy szép eszme. A gond akkor van, ha emiatt felsőbbrendűségi komplexusa lesz valakinek, és mindenáron rá akarja eröltetni az elveit másokra.
Miért akkora bűn húst enni? Hát nem mindenki számára az. Viszont nem kéne megkérdőjelezni mások elveit. Higyj amiben akarsz, egyél ami jól esik, és hagyd másoknak is, hogy ezt tegyék.
Az emelt bioszoddal pedig biztosan azt is tudod, hogy ma már ismerjük a hús tápanyag összetételét, és teljes mértékben pótolni tudjuk növényi eredetű táplálékokból. Szóval károsnak nem káros,ha ésszel állítjuk össze az étrendet.
ismered a vegán viccet...
Milyen a vegán pina?
Kívül retkes, belül gombás.
Ezzel szerintem mindent elmondtam!
Maradoka dögevésnél! Jóisaz!
De igazi vegánhurka nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!