Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi történne, ha húst ennék?

Mi történne, ha húst ennék?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem fogyasztottam húst, kóstolás szintjén is utoljára 4-5 évesen, de mostanában egyre jobban érdekel, hogy milyen lehet. Undorodom tőle, de az utóbbi időben rengetegszer késztetést éreztem, hogy megkóstoljam. Mi történne? Rosszul lennék?
2015. nov. 9. 21:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Félreértés ne essék, közel 20 év vegetarianizmus után semmiképp sem szeretnék húsevő életmódba kezdeni. Nem kívántam meg a húst, csak nagyon érdekel, milyen íze lehet és mi történne, ha megenném. Mindig vérízűnek és furcsa állagúnak képzeltem, akàrhogy van elkészítve. Szóval hogy valahogy úgy érzi az ember, hogy egy állati tetemet rágcsál és olyan bizarr lehet az egész:D Rendes húst még tényleg soha nem ettem, legközelebb a panírozott dínófalatkák álltak hozzá.
2015. nov. 10. 19:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Néha eszem sült vért, a hús teljesen más! :D Mind. S már írtam, a húsok íze is változó. A kardhal nekem keserű és mindenkinek száraz, a lazac zsíros, puha és finom, egészen más nyersen és sütve, a csirkének még a melle és a combja is teljesen más ízű, a bolti hús sokszor teljesen ízetlen, a disznó az ízetlentől a fantasztikusig képes terjedni... No meg persze ízlés dolga, de nagyon különböznek.
2015. nov. 10. 19:23
 23/25 szaszaa11 ***** válasza:
Kedves 2. Oldal utolsoja. 95% zsir? Szerinted megeled az 50-et? Nem hiszem mert ugy elzarkdnak az ereid ahogy kell! Koleszterin szint az egekben... Mértél már?
2015. nov. 10. 20:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt javaslom hogy ne húst hanem húst tartalmazó ételt kóstolj először. Amiben nem látszódik a hús , mégis a lényege.

Belekóstolnál például egy töltött káposztába,bolognai lasagne-ba, vagy egy stefánia vagdaltba. Utána bátrabban, talán már undor nélkül kóstolnál meg egy jó sültet is.

2015. nov. 10. 20:10
 25/25 anonim ***** válasza:
... és egy kóstolástól nem lesz semmi bajod, ez tuti biztos!
2015. nov. 10. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!