Egy vegetáriánus mit dolgozik?
Arra értem, mert ha valaki nem eszik húst, az nem is bírja a kemény fizikai munkát. Pl.: Kőműves, állattartó stb.
Ha ott lenne vega össze esne a terhelés alatt.
Akár húsevő, akár vegetáriánus vagy vegán valaki, ha nem táplálkozik megfelelően, akkor nem lesz ereje dolgozni, vagy hiánybetegségei lesznek. Ennek viszont semmi köze a húshoz.
A lényeg, hogy minden tápanyaghoz, vitaminhoz hozzájussunk, az mindegy, hogy növényekből vagy állatokból. A testünknek aminosavakra van szüksége, hogy növényi vagy állati forrásból, az mindegy.
Én 14 éve vagyok vegetáriánus, 2 éve majdnem teljesen vegán. Németországban dolgozom, két munkahelyem van, az egyik 3 műszakos, úgyhogy hajtok ezerrel. De nem érzem hiányát a húsnak semmilyen szinten. És nem én vagyok az egyedüli vegetáriánus, itt többen vannak, mint M.országon. Itt nem olyan furcsa, ha valaki nem eszik húst.
Birja a kemény fizikai munkát :)
én egész nap hajtok, kórházban dolgozok.
"Pl.: Kőműves, állattartó stb.
Ha ott lenne vega össze esne a terhelés alatt."
Kérdező kedves, te nagyon korlátolt vagy. Párom 32/F és fizikai munkát végez érettségi óta. És jobban bírja a terhelést, mint néhány húsevő kollégája, akik Páromat csak "jóllakott hattyúnak" nevezik. Ők éjszakás műszakban a 3. kávét isszák és állva elalszanak, Párom simán kibírja koffein nélkül is. Én 30/N szintén vegetáriánus vagyok, és bár irodai munkát végzek, sportolok és amióta nem eszek húst, sokkal jobban teljesítek.
#10, aki az indiai példát hoztad fel:
kevesen is èlik meg az 50-et!
Elefántos kolléga:
Az elefánt a saját tömegéhez és a napi többszáz kilónyi elfogyasztott táplálékához képes gyenge állat!
Király: 3x voltam indiában, ritkák az öregemberek!
Elefántos téma: lepontozás előtt nézzünk már kicsit utánna !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!