Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Felétek van az idén sok...

Felétek van az idén sok szegfűgomba?

Figyelt kérdés

Mert most meleg is volt, meg csapadék is az elmúlt hetekben.

Tavaly annyit szedtem, hogy már mindenki unta. (tavaly esős nyár volt)

Tavaly előtt meg semmi nem volt.

2015. júl. 30. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk idén semmilyen gomba sincs. Tavaly belefulladtunk a vargányába, idén még mutatóban sincs.
2015. júl. 30. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Basszus, en meg olyan ritkan tudok szerezni, azt is arany aron. Imadom!
2015. júl. 30. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom. Tavaly volt olyan, hogy elmentünk hárman szedni és teleszedtük a kocsi csomagtartóját. Végén, ha valaki azt mondta "vargánya" legszívesebben a partvisnyelet törtem volna el a hátán. Idén már a fél karomat odaadnám egy kilóért.
2015. júl. 30. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Alig láttam idén gombát... Az is kukacos volt. Errefelé inkább őzláb akad és gyűrűs tuskó... Egyes években tinóru vagy rizike...

Pedig a szegfűgomba nagyon finom, szívesen találkoznék vele.

2015. júl. 30. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:

tényleg, őzláb is szokott lenni, tavaly a szomszéd üres telken volt vagy 30 hatalmas a nagy gaz közepén. mi azt nem esszük, de telefonáltam egy ismerősnek, már jött is érte.

szegfűből annyi volt, hogy eltettük fagyasztóba, télen is lehetett gombás rántottát enni, vagy bedobni a pörköltbe a hús mellé, aztán nyár elején, mikor leengedtem a hűtőt, és még mindig volt benne gomba, már kidobtam a kukába.

2015. júl. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!