Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az emberek ölni képesek, csak...

Az emberek ölni képesek, csak hogy egy jót egyenek, ez undorító. Tényleg én gondolkodok furán?

Figyelt kérdés
Még csak-csak okés hogy levadásznak néha napján mondjuk 1 állatot amihez semmi közük, vagy kifognak pár halat. De hogy nevel egy disznót/kacsát/akármit a faluban egy néni/bácsi, aztán azt hideg vérrel gond nélkül képes megölni, ez nekem nem áll össze hogy lehetséges. Főleg ahol szeretik az állatokat, kedvesek azzal a disznóval, vakargatják a fülét, simizik a fejét, aztán bumm kinyírják, mert az csak egy szar állat, vagy mit gondolnak ezek az emberek? Mert nem halnának éhen akkor sem ha élne az a disznó tovább... van más kajalehetőség bőven. Fontosabb egy finom kaja mint egy érző lény élete?? wtf, ez tényleg normális dolog és csak nekem fura, csak én gondolom hogy az emberek rohadtuk önzőek, kegyetlenek, undorítóak?
2015. júl. 23. 18:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
68%

Azért a vadászat nem úgy van, hogy kimész az erdőbe, és megölsz 3-4 állatot.

Kezdjük ott, hogy nem lehet mindig vadászni(törvény)

Nem kap mindenki fegyvert, de ha valaki kaphat is, nem biztos, hogy megengedheti magának

De még ha el is ejt egy vadat, több millió forintot kell fizetnie(pl egy szarvasért).

2015. júl. 24. 07:43
 22/37 anonim ***** válasza:
85%

Persze nalunk nem ivodott bele a koztudatba, hogy a nagyobb es/vagy erosebb megeszi a gyengebbet, hiszen ha kimesz egy viragos retre, maximum egy veszett rokaval talalkozol, azt pedig egy hatarozott lablenditessel megoldhatod.

De menj el setalni egy igazi erdobe, ahol megtamadhat egy medve. Kirandulgass csak nyugodtan a hegyekben es majd jol megesz egy puma, vagy nyugodtan felajanlhatod magad a capaknak is a tengerben pancsikolva.

Azert mert a mi vilagunkban nincsenek nagyragadozok, attol meg nem csak az ember eszi meg az allatot, hanem forditva is igaz. Azert megneznem azt a hithu vegat akit kitennenek egy szigetre, ahol nincsenek eheto novenyek, hogy felaldozna-e magat csak azert, hogy az allatkak tovabb elhessenek. Szerintem inkabb megenne minden ehetot.

Novenyevoseg elfogadhato, ha valakinek gyenge az emesztese es nem birja az allati feherjeket ... minden mas indittatasbol egy nagy baromsag.

2015. júl. 24. 08:51
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

"Az emberek ölni képesek, csak hogy egy jót egyenek" ... NEM! Az ember sok minden masert is kepes olni.

Az allatok is gyilkolasszak egymast es az embert is.

A gyomnovenyek is gyilkolasszak a kulturnovenyeket es a mergezo novenyek is gyilkolasszak az embert.

Virusok, bacilusok es mindenfele rohadmanyos betegsegek is gyilkolasszak az embert is, az allatokat is es a novenyeket is.

Az elet rendje a halal is. Minden mindenkit gyilkolaszik ossze-vissza es forditva is. Nem undorito ez, hanem tok termeszetes.

2015. júl. 24. 09:06
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

Indiaban nem esznek hust. De van nekik bengali tigrisuk. A tigris minden szo nelkul megeszi az embert. Ezert az ember megoli a tigrist, pedig nem is eszi meg, hiszen nem eszik hust, meg is megoli az allatot.

Hogy is van ez?

2015. júl. 24. 09:12
 25/37 anonim válasza:
72%
Mióta hasonlít az ember fogazata vagy emésztőrendszere egy ragadozó állatéhoz??? Egyébként is a természetben a ragadozók nyersen eszik meg a leölt állatot, nem sütik, sózzák, borsózzák!! Kinek lenne gusztusa megenni egy véres, az imént leölt állatot?? Szerintem senkinek. Ennél fogva miért lenne az ember húsevő?? Persze ha rávisz a szükség, az más, ha mondjuk az véd meg az éhhaláltól. De csak úgy megszokásból enni, meg azért mert más azt mondja, hogy az egészséges... Egyébként szerintem a tojással kitűnően pótolható a hús.
2015. júl. 24. 13:04
 26/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha viszont csak növényevők lennénk akkor a vegáknak miért kell táplálékkiegészítőt szedniük?? Meg miért néz ki mind úgy mint aki össze akar esni? Az ember mindenevő
2015. júl. 24. 13:07
 27/37 anonim ***** válasza:
63%
Az ember mindenevo.
2015. júl. 24. 13:20
 28/37 anonim ***** válasza:
76%

25

"Kinek lenne gusztusa megenni egy véres, az imént leölt állatot??"

[link]

2015. júl. 24. 22:05
 29/37 anonim ***** válasza:
62%

Ezen az alapon az összes ragadozó állat is rossz, azok is más állatot esznek.

Amúgy meg sok zöldségkajáló szokott ezzel takarózni, de ha nekik nem kell a hús hát legyenek boldogok nélküle.

2015. júl. 26. 05:33
 30/37 anonim ***** válasza:
33%
Köszi,neked is boldogságot..
2015. júl. 27. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!