Gombás kaja hús nélkül-Ötletek? :D
12:28-as: Mi egy szeletke csirkemájjal zárjuk el a juhtúró útját ! :)
Mi is imádjuk !!!
Hát, így nem tudom, de amekkora odafér és még be lehet panírozni..:DDD (Na jó, igazából Anya csinálja így/Külön lakunk/, én még nem próbálkoztam vele). Először ezt a sajtos gombát próbálom ki a héten :)
Ja, még annyi, hogy a bryndzát párolt vöröshagyma kockákkal keveri össze, de anélkül is finom lenne. :)
Á, de éhes lettem.
Svéd gomba sali, süthetsz mellé krumplit és melegen megeszed a svéd gombával.
Túrót natúr sajtkrémel friss zöldfűszerrel elkeversz és gombákba töltöd, megszórod reszelt sajtal és 20 percre betolod a sütöbe.
10:12 (is) vagyok, megint :)
A hétvégén a kérdésre érkezett válaszok alapján füstölt sajtos - petrezselymes gombafejeket sütöttünk, a tönköt és a "fölösleges" részeket összeturmixoltam, pirított hagymával, reszelt sajttal, petrezselyemmel, tárkonnyal, sóval , borssal,tejföllel és kicsi tejjel mártást készítettem (nincs 10 perc az egész), és sütöttünk hozzá burgonyakrokettet (ill. golyókat- tesco- 500 ft kg) és áfonyaönettel tálaltuk.
Hmmmmmm, de jó, hogy ráakadtam erre a kérdésre :DDDD
10.12!
Ejha...
Ki lesz próbálva hétvégén! :-) Gyomornedvek már most beindultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!