Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van értelme vegánnak lenni?

Van értelme vegánnak lenni?

Figyelt kérdés

Gondolkozom a vegán életmódon, de nem tudom, hogy elkezdjem-e. Sok finom ételről le kell mondani, macerás, és nem érzem úgy, hogy ezzel segítenék az állatoknak. Attól, hogy én nem veszem meg azt a húst, attól még ugyanúgy megölik az állatokat.

Ennek ellenére valamiért mégis vonz ez az életmód, és kegyetlenségnek érzem, amit az állatokkal tesznek azért, hogy én húst tudjak enni.

Szerintetek van értelme? Jobb vegánnak lenni?

(Tini vagyok egyébként.)

2015. jan. 4. 20:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy van értelme. De csak akkor ha nem lemondásnak éled meg. Először is rengeteg finom húsmentes kaja van. Másrészt ma az állatokat embertelen körülmények között tartják, hormonokkal etetik és az egészségtelen életet élt állat húsát ha megeszed, akkor azzal egy csökkentett, igen alacsony energiaszintű táplálékot veszel magadhoz, ami csak mérget de kevés hasznos anyagot tartalmaz. Fehérje, vas zöldségekben is található, ahhoz hús nem kell. Fehérje:lásd dió, vas:zöldpaprika, stb
2015. jan. 14. 21:57
 32/34 anonim ***** válasza:
34%
Tiniként ne vágj bele. Ez teljes embert kíván. Amíg másoktól függsz anyagilag, nem fogják jó szemmel nézni, és afféle hóbortnak tekintik csak.
2015. jan. 27. 16:20
 33/34 anonim ***** válasza:
56%

"de hogy mi meg ki fogunk pusztulni lassan de hirtelen mint a húsvét szigeten az nagyon itt lebeg."

:)))

Azért döntsd el. Lassan, vagy hirtelen?

2015. jan. 27. 16:26
 34/34 anonim válasza:
A nagytudásúaknak ajánlom a 80/10/10et ;)
2017. nov. 3. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!