Nem akkor soha többet húst enni, de félek nehéz lesz?
Tévedsz. Az ember mindenevő. Így a húsfehérjére is szüksége van.
Ha úgy döntöttél, nem akarsz húst enni, annyi a dolgod, nem eszel. Keress vega társaságokat, fórumokat az interneten.
Elörebocsátom, hogy egyszerre szűzen maradni, meg rendszeresen d.gni is, nem megy! El kell dönteni, melyik az előbbre való!
Ne tudom, hány nagyüzemi állattartó telepen jártál már. Én már láttam néhányat...
Igaz, hogy az állatok nincsenek egyenként becézgetve, mint a Mariska néni kedvenc tyúkja, de emellett minden igényük maximálisan ki van elégítve. Optimális takarmányozás, hőmérséklet, páratartalom, orvosi felügyelet, ellátás. Ha nem így történne, a tartás gazdaságtalanná válna. Természetesen a neten keringenek horrorba illő képek, videók, de nem ez a jellemző. Még a vágás is a lehető leghumánusabban történik, a baromfit pl. szén-dioxiddal elkábítják leölés előtt. A vágásra nevelt állatok leölése, és elfogyasztása semmivel nem rosszabb, mint amikor az oroszlán megeszi az "ártatlan" gazellát.
"Még a vágás is a lehető leghumánusabban történik"
Megis egyaltalan hogyan lehet egy gyilkossag humanus?
"Utsó: mondjuk úgy, hogy elaltatják előtte, és úgy vágják, vagy elkábítják."
Akkor ilyen modon csinalhatom veled is nyugodtan?
7-es válaszoló.
Elég durva, hogy egy csirkét egy emberhez hasonlítasz.
Tiszta betegek vagytok ti vegetáriánusok, persze van kivétel.
"Elég durva, hogy egy csirkét egy emberhez hasonlítasz. "
Miert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!