Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Nem akkor soha többet húst...

Nem akkor soha többet húst enni, de félek nehéz lesz?

Figyelt kérdés
imádom az állatokat, és az hogy tenyésztik őket rossz körülmények között tele szenvedéssel csak azért hogy nekünk jó legyen, úgy hogy nem is lenne szükségük húsra csak egy ok az 1000ből hogy miért akarnék vega lenni, és hiába a kész rántott csirkén nem látni hogy mi újság van valójában, ezért nem tudom hogy kezdjem el, mert egyrész szeretem a húst, másrészt mindent pótolnom is kell valamivel, tapasztalatok?

2014. dec. 28. 00:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Tévedsz. Az ember mindenevő. Így a húsfehérjére is szüksége van.

Ha úgy döntöttél, nem akarsz húst enni, annyi a dolgod, nem eszel. Keress vega társaságokat, fórumokat az interneten.

2014. dec. 28. 00:34
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
ájm szó hepi
2014. dec. 28. 01:07
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
Legalább több hús marad nekünk.
2014. dec. 28. 01:13
 4/21 zolidobos ***** válasza:
42%

Elörebocsátom, hogy egyszerre szűzen maradni, meg rendszeresen d.gni is, nem megy! El kell dönteni, melyik az előbbre való!

Ne tudom, hány nagyüzemi állattartó telepen jártál már. Én már láttam néhányat...

Igaz, hogy az állatok nincsenek egyenként becézgetve, mint a Mariska néni kedvenc tyúkja, de emellett minden igényük maximálisan ki van elégítve. Optimális takarmányozás, hőmérséklet, páratartalom, orvosi felügyelet, ellátás. Ha nem így történne, a tartás gazdaságtalanná válna. Természetesen a neten keringenek horrorba illő képek, videók, de nem ez a jellemző. Még a vágás is a lehető leghumánusabban történik, a baromfit pl. szén-dioxiddal elkábítják leölés előtt. A vágásra nevelt állatok leölése, és elfogyasztása semmivel nem rosszabb, mint amikor az oroszlán megeszi az "ártatlan" gazellát.

2014. dec. 28. 08:17
 5/21 anonim ***** válasza:
51%

"Még a vágás is a lehető leghumánusabban történik"

Megis egyaltalan hogyan lehet egy gyilkossag humanus?

2014. dec. 28. 19:47
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
Utsó: mondjuk úgy, hogy elaltatják előtte, és úgy vágják, vagy elkábítják.
2014. dec. 28. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
43%

"Utsó: mondjuk úgy, hogy elaltatják előtte, és úgy vágják, vagy elkábítják."

Akkor ilyen modon csinalhatom veled is nyugodtan?

2014. dec. 28. 21:22
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

7-es válaszoló.

Elég durva, hogy egy csirkét egy emberhez hasonlítasz.

Tiszta betegek vagytok ti vegetáriánusok, persze van kivétel.

2014. dec. 28. 22:03
 9/21 anonim ***** válasza:
32%

"Elég durva, hogy egy csirkét egy emberhez hasonlítasz. "

Miert?

2014. dec. 28. 22:09
 10/21 zolidobos ***** válasza:
17%
Akkor az oroszlán is gyilkos?? Csak enni akar. Igaz legelhetne is. Csak nem erre van programozva. Ki van ez valahol találva, nem kell nekünk felülbírálni a természet törvényeit, túl buták vagyunk hozzá.
2014. dec. 29. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!