A megölt állatok húsában materializálódik a félelem és sok méreganyag akkor az oroszlánok miért nem lesznek rosszul ha megesznek egy fincsi bivalyt?
Ha tegyuk fel, igaz lenne ez a felelem mereg dolog (spiritualis szinten, akar el is fogadhatjuk, hogy van, de pont annyira befolyasolo valojaban, mint barmi azon a szinten)
a valasz egyszeru.
A "fincsi bivaly"ban nem termelodik ilyen, ha a oroszlan oli meg, mert az oroszlan megfelelo alazattal fordul a dologhoz, megkoszonve a predanak, hogy megeheti. Nem is vadaszik ra ossze-vissza, csak ha ehes. Raadasul, csak gyengekre vadaszik, ha ugy tetszik, csak meggyorsitja a termeszetes elhullasi folyamatukat.
Tehat a lenyeg a hozzaallas.
13-as és 14-es hozzászóló szép dolgokat írt. Ha nem vegetáriánusok, akkor külön örülök, mert nyitottak a témára annak ellenére, hogy nem feltétlenül értenek egyet.
Sok hozzászóló válaszából látszik, hogy vega-nem vega közötti vita kb. olyan, mintha a két ember egymás szavába vágva kiabálná a saját igazát, miközben befogják a fülüket.
Jobb ötletet ezeknél a válaszoknál én sem tudok mondani, kutatásokkal egyelőre nem lehet kimutatni. Ennek ellenére a vegetarianizmushoz és vegánizmushoz hozzátartozik, hogy az emberek nagy része lelkileg is megváltozik, pozitív irányba. Nem tudom, hogy valóban a hús elhagyása-e az oka, vagy csak Placebo hatás, mindenesetre számtalan ember gyógyult ki így depresszióból, anorexiából, bulimiából.
"mióta vega vagyok kb. 1 évben egyszer megyek dokihoz, vérvételre. :)"
Ezt nem értem, előtte többször mentél vérvételre? Most pedig már csak egyszer vagy egy évben olyan beteg hogy vérvételre kell menned? Vagy egyszerűen csak mióta vega vagy elkezdtél járni vérvételre évente egyszer ha beteg vagy ha nem? Most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!