Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A megölt állatok húsában...

A megölt állatok húsában materializálódik a félelem és sok méreganyag akkor az oroszlánok miért nem lesznek rosszul ha megesznek egy fincsi bivalyt?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 23:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, igazából erre voltam kíváncsi hogy komolyan megy e még ez a "félelem méreg dolog", de szerencsére már nem:D
2014. nov. 26. 08:56
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha tegyuk fel, igaz lenne ez a felelem mereg dolog (spiritualis szinten, akar el is fogadhatjuk, hogy van, de pont annyira befolyasolo valojaban, mint barmi azon a szinten)

a valasz egyszeru.

A "fincsi bivaly"ban nem termelodik ilyen, ha a oroszlan oli meg, mert az oroszlan megfelelo alazattal fordul a dologhoz, megkoszonve a predanak, hogy megeheti. Nem is vadaszik ra ossze-vissza, csak ha ehes. Raadasul, csak gyengekre vadaszik, ha ugy tetszik, csak meggyorsitja a termeszetes elhullasi folyamatukat.

Tehat a lenyeg a hozzaallas.

2014. nov. 26. 11:40
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
Más az, amikor a bivaly elkezd félni amikor megfogja az oroszlán, és szintén más, amikor az ipari üzemben tartott állatokat hónapokon (éveken) keresztül ütik-verik a gondozók, amikor viszik őket levágni, fel ill. ledobálják a kocsira/kocsiról, vagy sokkolóval hajtják őket, netán élve leforrázzák stb. Ez a méreganyag felhalmozódás elsősorban a nagyüzemi állattartásra vonatkozik sztem.
2014. nov. 26. 13:46
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, és kutatások bizonyítják hogy a húsevő háztartásokban sokkal több a székletbaktérium a konyhában mint a wc-ben!
2014. nov. 26. 13:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

13-as és 14-es hozzászóló szép dolgokat írt. Ha nem vegetáriánusok, akkor külön örülök, mert nyitottak a témára annak ellenére, hogy nem feltétlenül értenek egyet.

Sok hozzászóló válaszából látszik, hogy vega-nem vega közötti vita kb. olyan, mintha a két ember egymás szavába vágva kiabálná a saját igazát, miközben befogják a fülüket.

Jobb ötletet ezeknél a válaszoknál én sem tudok mondani, kutatásokkal egyelőre nem lehet kimutatni. Ennek ellenére a vegetarianizmushoz és vegánizmushoz hozzátartozik, hogy az emberek nagy része lelkileg is megváltozik, pozitív irányba. Nem tudom, hogy valóban a hús elhagyása-e az oka, vagy csak Placebo hatás, mindenesetre számtalan ember gyógyult ki így depresszióból, anorexiából, bulimiából.

2014. nov. 26. 14:21
 16/29 anonim ***** válasza:
14es vagyok, lassan 1,5 éve vegetáriánus. Míg ettem húst is így gondoltam, hogy egészségesebb a húsmentes élet, csak képtelen voltam lemondani a milánóiról, a pulykavirsliről. Előtte gyakrabban megfáztam, hamarabb kijött rajtam herpesz, afta, nátha stb, mióta vega vagyok kb. 1 évben egyszer megyek dokihoz, vérvételre. :)
2014. nov. 26. 16:49
 17/29 A kérdező kommentje:

"mióta vega vagyok kb. 1 évben egyszer megyek dokihoz, vérvételre. :)"

Ezt nem értem, előtte többször mentél vérvételre? Most pedig már csak egyszer vagy egy évben olyan beteg hogy vérvételre kell menned? Vagy egyszerűen csak mióta vega vagy elkezdtél járni vérvételre évente egyszer ha beteg vagy ha nem? Most akkor melyik?

2014. nov. 26. 17:30
 18/29 anonim válasza:
23:36 Talán azért nem él sok, mert orvvadászok irtják őket? Még egy ilyen buta embert is régen láttam mint te. Ha meghalnának amiatt, amit megesznek áttérnének a fejlődés során más étrendre.
2014. nov. 26. 20:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Igen, amennyiben feltételezzük hogy adott faj mindig a környezeti lehetőségeihez képest mindig a számára legkedvezőbb és leg kevésbé ártalmas dologgal táplálkozik..szerintem feltételezhetjük hogy a természet nem hülye.
2014. nov. 26. 21:05
 20/29 anonim ***** válasza:
14es vagyok. Nem szoktam beteg lenni, mikor dokihoz megyek, csak vérvételre, megnyugtatásképpen, de nagyonjo a véreredményem szerencsére
2014. nov. 27. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!