Vegetáriánusok, ti hogy oldjátok meg a nagyszülő kérdést ha totál elutasítóak illetve direkt ellenetek hangolja a gyereket?
Noch bis ins 19. Jahrhundert wurde Schokolade in Apotheken als „Kräftigungsmittel“ verkauft.Wiki.
Egy gyerek aki megehet naponta fél tábla csokit, az még nincs tömve.
A gyámügytől tényleg ne félj, ilyennel nem foglalkoznak.
Nyomd az orruk alá a kínatanulmányt! És ne vidd oda a gyereket.
#12 - Óh, te csodagyerek vagy! Azt is tudod, hogy milyen marhaságra jöttek valamikor rá.
Az elsö tejescsokit 1839-ben Drezdában készitették. 1879-ben Lint feltalálja a konsolást gépet.
Elterjed a gyártás mivel mind kedveltebbé vállik. 1819 Cailler. 1824 Suchard. 1830 Tobler. 1845 Sprüngli. 1875 Nestlé. Igy sorakoznak a csokoládé gyárosok.
Nem lehet, hogy ha már hozzáférhetöbb lett akkor már nem kell a gyógyszertárban árulni.
Felhivom a figyelmedet, ma már sok-sok csokit árulnak a boltokban. Ha ezt még nem vetted észre 140 évalatt!
Képezd magad és ne vedd Magyarországot mércének, csak ugródeszkának.
Igaz, húst nem enni az is egy éltforma. Csonkitott.
De hol a probléma ha a gyerek néha-néha ehet húst? Az oviban megeheti de nagyiná nem. Valahogy összefügetlen az egész. Miért nem eszel te húst, fanatizmusbol? Akkor ne várj jó reakciót a nagyszülötöl. Aztán ha nállad senki és semmi nem eszik húst, még a macska sem, akkor nem csak fanatikus vagy hanem kegyetlen is.
Szerintem nem kell háborúzni, senkivel,családtaggal föleg nem. Inkább ráhagyni az öregekre, bármit kap a gyerek enni, úgy is megvan engedve néha a Bolognese is. Ha a gyerek a nagyitol kéri, hogy szeretne Bolognese spagettit enni, akkor a nagyi enyhül örömében, te pedig ezt odahaza bespóroltad.
Húst nem enni vagy enni nem életbevágó. Nem fogod elhinni, én zabálom a húst, -bocsánat- de tegnap vasárnap nem ettem. Furcsa, de Raclette volt. Ma valamilyen olaszos tészta féleséget kaptam amelynek Sauce-ába pár szem aprózott szalonna volt. Engem nem zavar ha van ha nincs. Minden nap azért nem lehet húst enni.
Ha a gyereked néha eszik húsos ételt, vagy az oviban vagy a nagyinál, akkor neked megvan oldva, nem kel odahaza ilyesmit késziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!