Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegak, ti miket csomagoltok...

Vegak, ti miket csomagoltok szendvicsbe/ tizoraira?

Figyelt kérdés
Koszi :D
2010. jan. 1. 16:24
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Isteni finom:

egyszer vettem avokádót és akkor még nem tudtam, hogy hogyan kell megcsinálni... hát neki estem :)

avokádót feltöröd villával, raksz bele lilahagymát, nagyon-nagyon apróra vágott sárgarépát, valamint paradicsomot.. fűszerezed sóval és bazsalikommal.

Nyersen is jó, de a legjobb átmelegítve (még párom is szereti:P)

Nem tudom, hogy a tojásos v a nem tojásos vega vagy, de ha ehetsz, akkor a főtt tojás nagyon finom ehhez a szendvicshez.

Ezt pedig egy bnőm mondta: 2 vajas toast kenyér közé banánt rak be és összenyomva megsüti (még nem próbáltam, de ők esküsznek rá... én el tudnék képzelni közte egy kis mézt vagy reszelt mandulát)

Ezért lehet megdobáltok, de egy táborban ettem és isteni volt: szilvalekváros kenyér rajta lilahagyma, egy kis paradicsommal. Én nem vagyok vega, ezért szeretem trapista sajttal enni :)

Jó étvágyat!

2010. febr. 24. 00:06
 22/26 anonim ***** válasza:
hm... avokádó
2010. márc. 21. 11:34
 23/26 anonim válasza:
zsemle, benne sajt, rajta saláta, rajta tükörtojás
2010. márc. 27. 07:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom, a múltkor ettem olyat, hogy zsemlébe cottagét (átmenet a sajt és a túró között) tettem, meg karikára szelt uborkát és cukkinit, kaprot is szórtam rá, rá a zsemle másik felét.
2010. jún. 1. 18:43
 25/26 anonim válasza:
húst hússal
2010. jún. 11. 21:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem, téged ezért ki fognak csinálni.
2010. jún. 14. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!