Vegak, ti miket csomagoltok szendvicsbe/ tizoraira?
Koszi mindenkinek!
A 4 eves 17:25 os hszot inkabb nem minositem- elobb jard ki az altalanos iskolat utana uljel az internet ele! XD
répás szendvics, mindenki kiröhögött eddig aki látta mit eszek ,de nagyon finom! megkened a zömlét vajjal, teletömöd reszelt répával és kész, mire eszed összeérik.
és még az répás recept amit inkább este ajánlok mondjuk, tost-tal ( mert van benne foghagyma).
a répát megreszeled a kis lyuku reszelőn, megközelítőleg azonos mennyiségű karaván füstöltsajtot reszelsz hozzá, nyomsz bele 1-2 gereszd foghagymát és majonézt majd összekevered.
a padlizsánkrémet is mindenképp próbáld ki meg az avokádó krémet.
paradicsom + vaj
uborka + tejföl
nutellás kenyér
lekváros kenyér
van hogy csak vajat és sajtot teszek a szendvicsbe :D
franciasaláta (tehát kukorica + majonéz)
kalácsszelet
ált. ezeket eszem suliban
csatlakozom az egyik elözö válaszolóhoz,a répás szendvics tényleg isteni!
nekem is nagy kedvencem.anyukám is sokszor csomagolt ilyet a suliba,a többiek meg csak néztek,hogy mit eszek..
de engem nem érdekelt a véleményük.
amúgy padlizsánkrém,lilahagyma,füstölt sajt-ez is nagyon fincsi.
Jol hangzanak!
koszi, hogy elkuldtetek!
Kedves Jenei Laszlo baratunknak meg kivanjuk, hogy a 8 osztalyanak elvegzese utan (ket elso osztaly, es hat masodik utan), esetleg kerjen kulonorakat, ahol 17 eves letere megtanitjak olvasni- marmint 4 betusnel hosszabb szavakra- es akkor lehet, hogy legkozelebb elobb elolvassa a kerdest es utana valaszol.
Bar lehet, hogy rajta mar ez sem segit... xD
Esetleg, ha kuldunk neki egy repas szendot legalabb addig csendben eljatszik, mint gyerek a k@akiban. :D
Udv
egyetértek a 17 25 össel
nem tudom elképzelni hogy "Tojáskrém, padlizsánpástétom"-ot beleraksz egy zsemlébe és az jó ízű
De nekem mind1 mit eszel
6. válaszoló: nagyon szánalmas az irományod. olvassál utána az egészséges táplálkozásnak, meg annak, hogy ki miért vegetáriánus, meg, hogy mi lesz a te emésztőrendszereddel, ha döglött állatok rohadnak a belediben.
én nem azért nem eszek állatokat, mert szegényt megölik, hanem azért mert én veled ellentétben rendesen utánajártam, és olvastam a dolognak, és megtapasztaltam a a vegetáriánus életmód előnyeit.
olvassál utána, hogy mi van a felvágottakban, mikkel tömik az állatokat, és utána gondold el, hogy jót tesz e neked. mondjuk az ilyen hozzád hasonlókért nem kár... :)
akik nem hiszik el, hogy a vegetáriánus fogások lehetnek finomak, esetleg tanuljanak meg főzni, sütni, és próbálják ki. nézzenek szét néhány vegetáriánus gasztroblogon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!