Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegak, ti miket csomagoltok...

Vegak, ti miket csomagoltok szendvicsbe/ tizoraira?

Figyelt kérdés
Koszi :D
2010. jan. 1. 16:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

A 4 eves 17:25 os hszot inkabb nem minositem- elobb jard ki az altalanos iskolat utana uljel az internet ele! XD

2010. jan. 1. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Jenei László Sárrétudvari Jókai u. 8 17éves születtem 1992.07.23 Berettyóujfalu, tessék
2010. jan. 1. 17:59
 13/26 anonim ***** válasza:
31%
4éves még beszélni is alig tud nem hogy írni :D
2010. jan. 1. 18:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vega, de az egyik kedvenc szendvicsemben natúr joghurt és nyers cékla van. Azon kívül szoktam cottagével megkenni a zsemlét, lehetőleg barnát, uborka és répa karikákat szelek bele. De szoktam paradicsomot, paprikát, almát is tenni bele, vagy avokádóval kenem meg, és megborsozom.
2010. jan. 4. 17:30
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

répás szendvics, mindenki kiröhögött eddig aki látta mit eszek ,de nagyon finom! megkened a zömlét vajjal, teletömöd reszelt répával és kész, mire eszed összeérik.

és még az répás recept amit inkább este ajánlok mondjuk, tost-tal ( mert van benne foghagyma).

a répát megreszeled a kis lyuku reszelőn, megközelítőleg azonos mennyiségű karaván füstöltsajtot reszelsz hozzá, nyomsz bele 1-2 gereszd foghagymát és majonézt majd összekevered.

a padlizsánkrémet is mindenképp próbáld ki meg az avokádó krémet.

2010. jan. 11. 21:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

paradicsom + vaj

uborka + tejföl

nutellás kenyér

lekváros kenyér

van hogy csak vajat és sajtot teszek a szendvicsbe :D

franciasaláta (tehát kukorica + majonéz)

kalácsszelet

ált. ezeket eszem suliban

2010. jan. 15. 19:28
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az egyik elözö válaszolóhoz,a répás szendvics tényleg isteni!

nekem is nagy kedvencem.anyukám is sokszor csomagolt ilyet a suliba,a többiek meg csak néztek,hogy mit eszek..

de engem nem érdekelt a véleményük.

amúgy padlizsánkrém,lilahagyma,füstölt sajt-ez is nagyon fincsi.

2010. jan. 18. 22:28
 18/26 A kérdező kommentje:

Jol hangzanak!

koszi, hogy elkuldtetek!

Kedves Jenei Laszlo baratunknak meg kivanjuk, hogy a 8 osztalyanak elvegzese utan (ket elso osztaly, es hat masodik utan), esetleg kerjen kulonorakat, ahol 17 eves letere megtanitjak olvasni- marmint 4 betusnel hosszabb szavakra- es akkor lehet, hogy legkozelebb elobb elolvassa a kerdest es utana valaszol.

Bar lehet, hogy rajta mar ez sem segit... xD

Esetleg, ha kuldunk neki egy repas szendot legalabb addig csendben eljatszik, mint gyerek a k@akiban. :D

Udv

2010. jan. 19. 17:46
 19/26 anonim válasza:
0%

egyetértek a 17 25 össel

nem tudom elképzelni hogy "Tojáskrém, padlizsánpástétom"-ot beleraksz egy zsemlébe és az jó ízű

De nekem mind1 mit eszel

2010. jan. 21. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
60%

6. válaszoló: nagyon szánalmas az irományod. olvassál utána az egészséges táplálkozásnak, meg annak, hogy ki miért vegetáriánus, meg, hogy mi lesz a te emésztőrendszereddel, ha döglött állatok rohadnak a belediben.

én nem azért nem eszek állatokat, mert szegényt megölik, hanem azért mert én veled ellentétben rendesen utánajártam, és olvastam a dolognak, és megtapasztaltam a a vegetáriánus életmód előnyeit.

olvassál utána, hogy mi van a felvágottakban, mikkel tömik az állatokat, és utána gondold el, hogy jót tesz e neked. mondjuk az ilyen hozzád hasonlókért nem kár... :)

akik nem hiszik el, hogy a vegetáriánus fogások lehetnek finomak, esetleg tanuljanak meg főzni, sütni, és próbálják ki. nézzenek szét néhány vegetáriánus gasztroblogon stb.

2010. febr. 1. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!