Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit javasolnátok? Legyek...

Mit javasolnátok? Legyek vegetáriánus vagy sem?

Figyelt kérdés
Mielőtt arra jutna sor ,akkor ez alatt nem azt értem hogy csak zöldséget eszem! Hús közül csak a csibemellet és a halat natúron , kevesebb zsíros étel és édesség. A tojás tej és a többi termék ami állatokból származik természetesen marad!! Az a helyzet hogy 14,5 éves vagyok, és mikor egészségesen étkezem eleget mozgom akkor jól érzem magam, de egy kis idő után megunom és minden visszatér a régi kerékvágasba. De ez megoldandó! Az igazi bajom az hogy nemlakom jól a zöldségtől(gyümölcsből) akármennyit is eszek , és ha telieszem magam akkor meg kellemetlen érzés van a hasamban , mintha egyfolytában kirázna a hidek (a hasamban) ilyenkor mi van ? Egyébként nemvagyok kövér , kb 1 kiló felesleg lehet rajtam az is a combjaimon és a csípőmön , nemszoktam sokat enni, csak megfelelő mennyiséget.

2014. márc. 31. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha teljesen vega leszel akkor tudsz legelni.
2014. jún. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!