Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vannak itt Pécs környéki...

Vannak itt Pécs környéki vegetáriánus férfiak/fiúk?

Figyelt kérdés
Én sajnos még eggyel sem találkoztam, az ismerőseim sem ismernek vegetáriánus férfiakat. 19L
2014. márc. 5. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm egy ideig Pécsett élt, amíg az egyetemre járt. Ő vegetáriánus, több, mint 20 éve nem evett húst. Most 25 éves.
2014. márc. 5. 13:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Pécsi vagyok, de nem vegetáriánus. Nem értem, miért olyan fontos ez...
2014. márc. 5. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
véres HÚS *p*
2014. márc. 5. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én Pécsen lakom és vegetáriánus vagyok 1 éve. Miben segíthetek?
2014. márc. 6. 18:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak szívesen ismerkednék.
2014. márc. 6. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Újfent kérdezem: miért annyira fontos, hogy vegetáriánus legyen?
2014. márc. 6. 20:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalatom alapján, a vegetáriánusok igényesebbek más téren is(nem csak a táplálkozás szempontjából), mint a húsevő személyek. És tudatosabban élnek úgy általánosságban, ami szerintem elég fontos. Illetve ezek az emberek szerintem önfegyelmezettebben élnek, megfontoltabban, illetve ami legfontosabb, hogy érzékenyebbek, hiszen az empátia az állatok irányában nyilván erre utal. Tiszta Peaceandlove.<3
2014. márc. 6. 21:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet más is igényes, nem csak a vegetáriánus, illetve fordítva is lehet igaz, hogy a vegetáriánus igénytelen.
2014. márc. 6. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Találkoztam már kimondottan igénytelen vegetáriánussal. Hát figyi, ha Neked ezek az elvárásaid, ám legyen. Világ életemben pécsi voltam, ismerek úgy ezer embert itt, de a pécsiek közül egyik se vegetáriánus... :D szóval sok sikert :D
2014. márc. 6. 21:31
 10/13 A kérdező kommentje:
:/
2014. márc. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!