Mr fox kérdése:
A vegák szoktak titokban húst enni?
Figyelt kérdés
Egy vega ismerősöm arról áradozott nekem egyik nap hogy egy sült csirkéről álmodott.2013. nov. 26. 20:02
11/14 anonim válasza:
Egy időben vega étrenden éltem, csak aztán kezdtek hajókötélnyi vásártéri sültkolbászok lebegni a szemeim előtt. Na, akkor feladtam.
13/14 Creezy válasza:
A vegák akarnak vegák lenni.Ha nem akarnának akkor nem lennének azok.Ez nem egy szabály,csak egy szokás!
14/14 anonim válasza:
Én is szoktam tréfásan azt mondani, hogy egyedül talán anyukám sült csirkéje tudna meggyőzni, hogy térjek vissza a húsevésre :D
De nem, -- ha így döntenék, akkor azt is vállalnám. Nem másnak vagyok vega, kirakatból, hanem mert így tartom helyesnek.
Mellékszál:
Pld életemben soha egy slukkot sem dohányoztam, meg se kóstoltam, tudatosan nem is vágyom rá. Különös módon álmodtam már róla, és álmomban jól esett. (Pedig honnan tudhatnám, hogy milyen érzés valójában?) Hát viccesek néha ezek az álmok. De talán nem is "szó szerint" kell értelmezni, szimbolikusak és sokszor nagyon áttételes "üzenetük" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!