Hogyan tudnék titokban enni?
Az apámmal élek együtt, és fogyókúrára fogott. Én nem érzem magam kövérnek.
Szeretnék titokban enni.
Otthon semmi notrmális kaja nincsen, és nincs alkalmam bemenni mcdolnaldsba, mivel mindenhova elkisér, és még pénzt sem kaptam.
Milyen megoldás van?
A válaszokat előre is köszönöm.
Jézus, ez szörnyű, ha a szülő nem ad enni a gyerekének, mert kövérnek itéli.Lehetne kalóriaszegényebb kaját, na de semmit....
Nagymama nem tud segíteni? Vagy keresztszülő, testvér...Nem a mcdonalds a megoldás, attól biztosan nem leszel egészséges.
Hány éves vagy, milyen magas és hány kg??? Kíváncsian várom a válaszod.
Hány éves vagy? Centi, kiló, fiú-lány? Csak ketten éltek?
Mi az a nem normális kaja, ami otthon van?
Hát azért nem mindegy, hogy a kérdezö csak az apja szerint kövér - mert ha tényleg az, akkor az apának van igaza! A sok szörnyülködö válaszoló elöször kérjen konkrét adatokat, mielött egyböl elitéli a szülöt. Máshol meg éppen azért szidják a szülöket, hogy nem tesznek semmit az ellen, hogy a gyerek elhizott.
A kérdez irja meg, hogy hány éves, milyen magas, hány kiló és hogy lány vagy fiú - utána el lehet dönteni, hogy kinek van igaza.
Hát, tényledg nem adtam meg adatot -bocsánat...
Nem kkoplaltatanak, hanem minimális kalóriájú duétás cuccokat kell ennem.
12éves/ 157cm/ 56kg.
Ja, és kielégitő a diétás étel, de már hiuányzik a Mcdonalds.
Csak a hasamon látszik 1 kis felesleg, egy kis ú
szógumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!