A vegetáriánus ételeket az éttermekben a hússal együtt sütik ki?
Vannak ilyen éttermek, de akik ott ilyen extra kívánságokkal jönnek, azok is csak sznoboskodnak. Mikor azt mondják nekem hogy a vendég kutyájának szobaszervízre főzzek csirkemellfilét, és rizst de só nélkül. Megcsinálja az ember, de attól ez még sznoboskodás, és kivagyiság marad. Valamiért nagyon sok vegában benne van ez, mint fentebb leírtam. Sokkal válogatósabbak még a vega kaják közt is.
Az pedig hogy vannak olyan szakácsok akik a belsőséget, és a halakat egy olajban sütik akármi más étellel.. Ritka, de előfordulnak.. Nem ez az átlag... Azért mert kisütök egy rántott húst az olajban, nem fogod érezni a rántott karfiolon.
A köretcsere nem baj, azon senki nem akad fent, de amikor a vendég pl egy előre elkészített mártásból akar kivetetni valami adalékanyagot, aminek amúgy is egy nap kell, hogy az ízek összeérjenek... Sok ilyet lehetne írni.
Nevezhetjük tiszteletlenségnek, de van amikor nincs más választás, mint nemet mondani, vagy belecsalni a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!