Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudnátok írni vagy linkelni...

Tudnátok írni vagy linkelni tojás nélkül készült süteményrecepteket?

Figyelt kérdés
Mindenképpen csak olyat, amit ti is kipróbáltatok, finom és sikerült is. Nagyon örülnék pár új receptnek, amit az interneten találok, nem mind lesz jó.

2013. nov. 18. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 18. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
AS TOJÁS EGÉSZSÉGES. Tele van fehérjével és vitaminokkal.
2013. nov. 19. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de én allergiás vagyok rá.
2013. nov. 19. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

sima kenyértészta, én kenyérsütőben szoktam, így nem tudom, mennyi ideig kel, van benne 4x2 dl liszt (kis pohár, nem bögre), lehet fele teljes örlésű, 3/4 élesztő, 3dl víz, vagy kompótlé egy része, 3-4 ek olaj, só, (vaníliás)cukor, ezen kívül ami van ezekből: mazsola, kókuszreszelék, darált dió, mandula, napraforgómag, aszalt gyümölcs, mák, fahéj, kakaópor, karob

forma: kb 2centisen egyben tepsiben, vagy kb 1 centisre nyújtva kiszaggatva, vagy kiflinek feltekerve, lekvárral töltve, stb...

általában a tojást jól lehet helyettesíteni zabpehellyel, zabpehelyliszttel.

2013. nov. 20. 12:33
 5/7 Fehrentheil Hanna válasza:
100%
2013. nov. 20. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A tojásmániásnak üzenem, h a fehérje nagy mennyiségben káros, bár a húsiparnak megéri korrumpálni a főáramú médiát a fehérje népszerűsítésére. A gombafélékből és szójatermékekből is csak minimálisan szabad fogyasztani, nem beszélve az állati eredetű ételekről.
2013. dec. 17. 19:03
 7/7 anonim válasza:

Ezeket sokszor elkészítettem:

[link]

[link] (nekem friss/fagyasztott gyümölccsel jobban ízlett, és növényi tejszínnel készítettem, de biztos finom lesz simával is)

[link]

[link] Itt a tojást 2 ek étkezési keményítővel szoktam helyettesíteni, és pici (olíva)olajat teszek a tésztába. Kicsit törékenyebb, és nem olyan homogén, mint a tojásos, ezért ajánlom hozzá a szilikonos muffinformákat.

[link] Sokáig halogattam a kipróbálását, nem kellett volna :)

2013. dec. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!