Miért bolyhosodik be csiráztatásnál néhány fajta mag?
Figyelt kérdés
Attól azt még meg lehet enni? mert nem tul guszta2009. nov. 16. 13:44
4/7 A kérdező kommentje:
hát nem is eszem , de mitől bolyhosodik?ugyanugy csiráztatom mint a többit és csak egynéhány fajta ami bolyhosodik
2009. nov. 16. 15:24
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi ez hasznos info
2009. nov. 18. 00:54
7/7 anonim válasza:
3-4 óránként mosni kell a csíráztatandó magokat, sajnos ez macerás meló, csak odafigyeléssel lehet. az pedig tuti penész rajta és többet árt mnt használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!