Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért bolyhosodik be csiráztat...

Miért bolyhosodik be csiráztatásnál néhány fajta mag?

Figyelt kérdés
Attól azt még meg lehet enni? mert nem tul guszta
2009. nov. 16. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a bolyhosodás nem penész?
2009. nov. 16. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De
2009. nov. 16. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne edd meg :)
2009. nov. 16. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
hát nem is eszem , de mitől bolyhosodik?ugyanugy csiráztatom mint a többit és csak egynéhány fajta ami bolyhosodik
2009. nov. 16. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

az ok, hogy nem szellőzik megfelelően, nem öblíted eleget, túl melege van...


[link]

2009. nov. 17. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi ez hasznos info
2009. nov. 18. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
3-4 óránként mosni kell a csíráztatandó magokat, sajnos ez macerás meló, csak odafigyeléssel lehet. az pedig tuti penész rajta és többet árt mnt használ
2009. nov. 18. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!