Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Honnan van ez a rengeteg...

Honnan van ez a rengeteg kötözködő ember?

Figyelt kérdés
Vagy csak trollkodni járnak ebbe a kategóriába a vegetarianizus-fóbiások?
2013. okt. 18. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
A politika, és ezotéria kategóriákban van a legtöbb Hitetlen kutyák.
2013. okt. 18. 23:41
 2/12 anonim ***** válasza:
*Nem vallási szempontból.
2013. okt. 18. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én kis véleményem: írhatsz akár fizika topicba is, ott is lesznek trollok.

Anno volt egy kérdésem, és direkt azzal kezdtem, hogy mivel nem értek hozzá, csak körülírni tudom. Egyik szobánkban rossz volt az áram, sok műszaki cucc kilehelte a lelkét ott. Mindegy, kérdeztem, lehet-e esetleg áramingadozás.

Azt az okoskodást, google-barátod és egyéb baromságot, amit írtak... Komolyan erre élveztek, hogy lealáznak, hogy 8.os korában tudja már ezt valaki, biztos retkes cigánylány vagyok.

Meghagytam őket fröcsögni.

Egyetemista vagyok, de tény, az áram témához sosem értettem. Viszont sok máshoz igen, de emiatt rögtön bélyegezni kell, ugye. Másik: ha a google annyira jó, gyakori kérdések se legyenek.

A kötözködés, beszólás megy, de válaszolni már nem tud. :)

Ha már vega-téma: napi szinten megy a cseszegetés, miért nem eszem húst (nagyon ritkán eszem csak húsfélét)

Eleve, ez mást miért zavar? Nem kívánom, nem szeretem, ennyi. Én sem cukkolom, aki húst hússal eszik.

2013. okt. 19. 03:06
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Sokan primitívek sajnos, és személyes sértésnek veszik más táplálkozási szokásait.

A másik meg az, hogy ezeknek a 99%-a odáig nem jutott el, hogy mik azok az esszenciális aminosavak és olyan orbitális, banális nyomorult hülyeségeket ír, hogy a szervezet lebontja a saját fehérjéit, ha nem eszel húst :D

2013. okt. 19. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Én magam nem vagyok vega, bár néha-néha rámjön, hogy akármit, csak húsfélét nem kívánok.

Higyjétek el, hogy a normál sütés-főzés kategóriában is megy a kötözködés, a másik főztjének a "lemoslékozása" és hasonlók, szellemi képesség megkérdőjelezése, megalázás és egyebek, nem is sorolom.

Szerintem ezek az emberek nemcsak buták és műveletlenek, sok van közöttük "iskolázott" is, csakhogy:

- ha munkanélküli és ezt nehezen viseli, valahol ki kell adnia magából a feszültséget, a frusztráltságot, valahol, valakin le kell vezetnie a világgal szembeni dühét, haragját, stb. stb .

- ha van ugyan munkája, de pl. egy szakítás, válás, egyéb hasonlókon van éppen túl, akkor az azzal kapcsolatban felszaporodott érzelmeit vezeti le azon, akit éppen elébe sodort az élet

És sorolhatnám még a különböző okokból trollkodókat, ha más nincs, mást nem talál, hát akkor a vega-oldal nagyon jó neki erre! De hidd el, ha képes vagy "fel sem venni a kesztyűt", ha képes vagy nem is reagálni rá, hát az fogja igazán dühíteni! :))))

2013. okt. 19. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Húsevő vagyok - pontosabban mindenevő, én személy szerint sosem szoktam kötözködni a vegetáriánusokkal... sőt, ha ilyen barátom jön vendégségbe, mindig ennek figyelembevételével állítom össze a menüt.

Azt vallom, mindenkinek egyéni joga eldönteni, mit eszik meg, és mit nem...

De nemcsak a húsevők között vannak trollok...

nagyon gyakran előfordul az életben is, és itt is, hogy a vegák egy csoportja emiatt piedesztálra állíttatná magát, és jön az, hogy aki húst eszik, az gyilkos, meg mérfezi a szervezetét... és a csak a vegák a normálisak...

Nah, ilyenkor szokott előtörni belőlem a troll!

2013. okt. 19. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Az emberek egy része ilyen. Valamiért a táplálkozás terén különösen szeretnek beszólni. A fogyókúrák szekcióban, a paleós kérdéseknél mindig jön valaki, aki előadja, hogy hiánybetegségek fognak kialakulni a paleótól. Ez hasonló ahhoz, mint ha valaki azt mondja, hogy a húsevéstől hiánybetegségek lesznek. Érveik persze nincsenek, egyetlen esszenciális tápanyagot sem tudnak mondani, amit ne tudna az ember a megfelelő mennyiségben bevinni a többi, általa fogyasztott ételből...
2013. okt. 19. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Saját magam döntöttem úgy, hogy azt eszem, ami jól esik a szervezetemnek. A húsoktól eléggé terheltnek érzem magam, de aki bírja, annak egészségére! :) És ezt nem iróniából írom, engem nem zavar más kajálása.

Azt sem értem, miért bántja a vega a húsevőt, vagy fordítva. Viszont, mikor beszólnak nekem, és unottan visszaszólok, még csak nem is taplón, rögtön megy a sértődés. Mert ugye aki vega, tűrje a beszólogatást. De miért? Miért zavar mást az én kajám? :D

Volt olyan barátnőm sajna, aki beszólt, hogy rossz nézni, hogy nem sózok meg egy paradicsomot, és hányni tudna attól, hogy a rizst párolt zöldségekkel eszem. Megkérdeztem, adjak zacsit? (amibe hányhat)

Rettenetesen megsértődött :)

Egyébként most olvasgatva gyk-t, azt látom, az emberek nagyobb része bizony a viccet sem érti. Rögtön lepontozás, sértegetés, hülyézés - holott látványosan poénra veszi valaki. Sokan itt élik ki magukat. Én leginkább diétás kérdésekre keresek rá, ki mit mivel eszik.

2013. okt. 20. 01:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tartom vegának magam, de csak nagyon ritkán eszem egy csipetnyi húst. Nem is szoktam beszólogatni senkinek e téren. Viszont bevallom, a szellemekben hívők piros posztók a szememben.
2013. okt. 23. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam soha kötözködni, mert mindenki azt csinál amit akar. De nyilván azért kötözködnek, mert az emberek félnek az ismeretlentől. Ha valaki nagyon furcsa, amit a többség ép ésszel nem képes megérteni, akkor azt kiközösítik, ckikizik, stb.

Én is nagy ívben elkerülöm a vega témát, mert nem vagyok képes megérteni. Ugyanígy a már korábban említett szellem, ezotéria, szcientológia, vallás, és muzulmán-terrorizmus témaköröket is nagy ívben kerülöm. Tudom hogy nem egyezik a nézőpontunk a vak hívőkkel, így ezt nem is kell tovább feszegetni. Ha pedig fizikai kontaktusba kerülök ilyen emberekkel, akkor gyorsan odébbállok.

2013. okt. 24. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!