Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért csinálja ezt velem...

Miért csinálja ezt velem anyám? Miért viselkedik így velem szemben?

Figyelt kérdés
lassan 3 éve vagyok vegetáriánus, és anyám amikor csak teheti belém köt. próbálok egészségesen élni ebben az elcseszett háztartásban, (nagyon egészségtelenül táplálkoznak és majdnem minden nap ugyanazt eszik) szóval anyám ki van akadva amikor alkalomadtán veszek a reggeli zabpelyhemben gabonaféléket (ma reggel is vettem árpát, és bunkón mondta hogy ebbe fogsz beledögleni nem vagy te ló, ezt ették a 2.vh után is és skorbutjuk lett) mondom te úr isten azért lettet skorbutosak mert nem volt gyümölcsük..na mindegy. annyira de annyira elegem van

2013. júl. 19. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
A hús is bizonyos szempontból egészséges,szüksége van a szervezetnek rá ha tetszik,ha nem..
2013. júl. 19. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Anyud jót akar neked. Ne felejtsd el, hogy ő abban a korban nőtt fel, amikor még hallomásból sem ismerték a vegetáriánizmust, mégis egészségesek voltak. Nem érti, hogy azóta változott a világ, joggal hiheti, hogy ez csak egy divathóbort.
2013. júl. 20. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Hát ez beszrás :D

Nem tudom, ki az a trollköcsög, aki végimínuszozza a kommenteket, de azoknak külön üzenném, akik miatt 0%-os lett a válaszom, hogy oké, akkor tudja jobban, majd jöhet hozzám ő is kezelésre a kislány után :P

Szívjál tabunt nyomikám ;)

Kérdező, ha te tudatosan eszel, akkor nagyon örülök. Az van, amit mondtam, amit már én is megtapasztaltam, a mindenféle másságtól való idegenkedés a te édesanyád részéről is. Náluk is hajlamos mindenki a szakértőt is figyelmen kívül hagyva hirtelen bármilyen témában profi szakértővé válni. Pl. nagyanyámnak egy villamosmérnök sem tudja elmagyarázni, hogy a LED-es izzóval sokkal többet spórolhatna a hagyományos körtékhez képest, vagy hogy a nikkel-metálhibrid aksikra nyugodtan rá lehet tölteni, nem fognak tönkremenni. Mivel az ő korában nem így volt, így aztán hiába érvelünk akárhogy, csak legyint, ez van.

2013. júl. 21. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen anyával nem érdemes beszélni sem, ha nem muszáj. Kimondottan hülye.
2013. júl. 23. 22:34
 15/18 anonim válasza:
0%
Attól nem leszel egészséges,hogy nem eszel húst mivel szüksége van rá a szervezetnek.Egyébként gondolj szegény állatokra meg eszed előlük a táplálékot:(
2013. aug. 1. 11:02
 16/18 zöldi meliton válasza:
Anyád régimódi XD
2014. jún. 21. 00:20
 17/18 anonim válasza:

Az, hogy kivonod a húst az étrendedből és csak zöldséget meg zabkását eszel még nem vegetáriánus vagy vegán életmód.És még csak nem is egészséges.

Akik ezt az étrendet választják olyanokat esznek és annyit ami fedezi az ásványi anyagokat, a napi kalória bevitelt, és a húsban található tápanyagokat.

Van aki sokat olvas, gasztronómiával foglalkozik így magának össze tudja állítani a napi étrendet valaki pedig szakembert keres vele.De mindenképpen fontis, hogy ne össze-vissza edd azt amit te jónak látsz vagy egészségesnek mert jóanyádnak igaza lesz és tönkre teszed magad egy hülye divathóbort miatt.

Persze most hogy magadat védd úgyis azt fogod mondani, hogy van össze állítva étrended, de erősen kétlem.

Keress fel egy ezzel foglalkozó embert és kérj segítséget, mert a vegetáriánus és vegán életmódok is csak addig egészségesek ameddig azt egészséges táplálkozással folytatod nem pedig saját kútfőből legelsz össze mindenfélét.

2019. dec. 17. 04:33
 18/18 anonim ***** válasza:
És kit nevezünk szakembernek, kedves utolsó? Mert pl egy élelmiszermérnök ugyanúgy a gyógyszeripar által fenntartott egyetemen tanul, mint egy orvos. Ekképpen pedig azt tanulja, amit a gyógyszeripar jónak lát. Így attól félek, kérdező még mindig jobban jár a puszta növényi étrenddel, mintha a boltok polcairól szerezné be az élelmiszernek csúfolt vackokat.
2019. dec. 18. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!