Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mitől van az almának és a...

Mitől van az almának és a brokkolinak amit vettem ürülék szaga?

Figyelt kérdés

A brokkoli mélyhűtött asszem ALDI termék, az alma szintén ALDIS, csomagolt nagy zöld alma. Mind a kettőnek kő kemény sz*rszaga volt.

Mi ennek az oka?

emiatt már egy ideje semmilyen zöldséget és gyümölcsöt nem tudok megenni, mert undorodom. Csak gabonát és tojást, tejet.

2013. ápr. 16. 23:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Már itt is nyomja a leszavazásokat? Ez tényleg valami életképtelen hikomat rohamdroid :D Olcsó játék hülye gyerekeknek, sebaj, apuka majd eltiltja a géptől ha karót kap matek röpdogára.

Az ilyenre mondja a míves angol, hogy "No life". Én mindenesetre adtam a zöld pacsit a leszavazottaknak, már csak azért is, hogy a zombigyereket pukkasszam.

2013. ápr. 17. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megint találtak valami mellékterméket, amivel nem tudnak mit kezdeni. Mint pl a fluor. Igaz, hogy méreg, igaz, hogy roncsolja a fogzománcot, de azért belepakolják a fogkrémbe, mert veszélyes hulladékként drága az elhelyezése.
2013. ápr. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!