Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nem eszik egy vega húst?

Miért nem eszik egy vega húst?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat szeretnék, egy-két dolgot tisztába tenni magamban, és nem kötözködésnek írom, csak nem értem. Mi az hogy valaki nem eszik húst? Sokaktól hallom, hogy így az állatok szeretete, meg úgy, de halat meg ilyesmit esznek, akkor ez egy nulla. Egy nesze semmi, fogd meg jól, a hal is 1 állat ugyanis. Aki halat sem, és semmi állati eredetűt sem, azt legalább megértem, hogy meggyőződésből, még annak ellenére is, hogy a szervezetnek szüksége van a fehérjére, hogy az ember húsevő az idők kezdete óta, de ott legalább értem a motivációt. Ezek az emberek viszont össze-vissza szaladgálnak mindenféle húspótlókat vásárolnak speciális helyen, baromi drágán, és úgy fűszerezik, és sütik, hogy az húsnak tűnjön. Ez viszont nevetséges, mert akkor nem "nem kívánják" hanem igen, (ez a természetes) csak nem eszik meg. Szóval miért, miért,miért?
2013. ápr. 7. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es úgy látom, törölték azt, amire reagáltál. de tényleg baromságokat írt.
2013. ápr. 13. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

"Mert az vagy, amit megeszel. Nem tudnék halott dolgot enni."

Ezek szerint a növényeket is legeled, bár akkor is meghalnak, mire lenyeled!

2013. ápr. 14. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Azért, hogy én megegyem a termést, nem kell a fának "Meghalnia", tovább virágozhat.
2013. ápr. 14. 17:23
 14/14 anonim válasza:
Mert nem szeretem és megtehetem.És itt vége,sajnálom is őket,de nem ez a főindok,hanem,hogy mint említettem:nem szeretem.Ha életem múlna rajta megenném.
2013. júl. 3. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!