Hogyan egyek újra húst?
Figyelt kérdés
Nem szoktam ide írni, igazából ez az első olyan alkalom, hogy ismeretlenektől kérek segítséget, de a barátaimmal már beszéltem és nem sok sikerrel jártam. Szóval a kérdésem fura, ez tény, de 13-14 éve nem eszem húst, most 18 éves vagyok. Nem vagyok rá allergiás meg semmi, csak egyszerűen nem szeretem annyira és sajnálom ez állatokat(igen tudom, hogyha én nem eszem meg akkor is megölik őket). Szóval jó ideje már nem eszem húst és próbáltam figyelni arra, hogy azért egészségesen táplálkozzak, de a vérképem az förtelmes és nagyon sokszor fáradt vagyok. Ennem kéne húst, már fél éve próbálkozom, hogy "majd holnap" ,de egyszerűen nem megy, nem tudom rávenni magam! Mit csináljak szerintetek?2013. ápr. 2. 00:59
11/11 anonim válasza:
Én sem erőltetném a húsevést. Figyelj oda, hogy a megfelelő tápanyagokat bevidd! A vegetáriánus étrendnél hangsúlyozni szokták, hogy rendesen kell csinálni, nem csak elhagyjuk a húst és kész, mert elég sok anyagot nyerünk a húsból, amit pótolni kell. Én nem vagyok vega, de voltak ismerőseim. Élnek, egészségesek is, de tényleg odafigyelnek az étrendjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!