Hogyan egyek újra húst?
Mindenképpen olyan kajaba épitsd bele amit szeretsz!
mit szoktal alapvetoen enni? pl vmi szojafasirt féle? ott rakhatnal bele hust is és akkor nem érzed ugy ki belole.
Köszönöm a válaszokat :)
Hát alapból is nagyon kevés ételt eszem meg, de leginkább zöldségeket, gyümölcsöket és néha eszem szójákat is.Csak tényleg az a gondom, hogy nem tudom magam rávenni, hogy elkezdjem megenni pl. a szalámit (azt szerettem) vagy bármi..
szerintem is az egyoldalú táplálkozás a probléma és egyet értek ezzel a kommenttel:
"Hát bravó! Ügyes voltál pont a fejlődő szervezetnek nem adtad meg ami kellett volna és meg is van az eredménye! Csak így tovább!"
igaz kissé bunkó a fogalmazás, de lássuk be, teljesen igaza van, a hús nélküli táplálkozás is beletartozik az egyoldalú táplálkozásba!
Kedves kérdező!
Ha ilyen régóta nem eszel húst, akkor már nem is ajánlom!
7 év alatt a szervezet sejtei lecserélődnek. A szervezet ilyenkor már olyan szintű lebontásra se képes, mint régen.
A vérkép egyáltalán nem hiányolja! A hús nem evés nem hiány betegség.
Egy asszony, aki vizsgálatunkon vett részt és 7 év után terhesség miatt elkezdett enni húst, ami alapból őrültség. mert több, mint 10 nőt ismerek a hús,tojás nélkül teljesen egészséges gyermeket kihordott. De a szülök és a környezet nyomására elkezdett tehát enni. A vizsgálatunkon teljesen szörnyű volt a vérképe és még a gyermekére is kihatott, hogy a sok méreganyagot nem tudta lebontani a szervezete.
Gondolom valamilyen vallási irányzat, miatt nem ettél 14 évig húst? vagy csak úgy eldöntötted és a szüleid megengedték?
Fáradság lehetséges a sok glutén miatt, kevesebb gabona több nyers étel fogyasztása 51% a tányérodnak legyen nyers. sok zöld: rukkola, saláta, spenót.
Érdemes lenne egy glutén és laktóz érzékenységi tesztre elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!