Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egyik barátnőmről lenne szó....

Egyik barátnőmről lenne szó. Régóta nem eszik húst. Több infó lent. Amúgy hogy vegyem rá hogy egyen?

Figyelt kérdés
Hát egyik ismerősömről van szó.Mióta hallja hogy ki tudja milyen húst raknak az ilyen "ál" pulyka mellekbe vagy csirkébe amit a boltba adnak el.és hát szerintem nem egészséges hogy régóta nem eszik húst.Valahogy olyan gyengébbnek látom,sokszor beteg..Lehet ettől?Mik lehetnek a következményei?

2013. márc. 27. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
persze hogy lehet. nem kell mindent elhinni, sajnos a vegák között sok hiszékeny van, aki elhiszi hogy a hús eleve magas koleszterint meg zsírosodást okoz. ennek mutatnék egy csirkemellet, keresse meg benne a zsírt. bár piacról, őstermelőtől a legjobb húst venni.
2013. márc. 27. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Én magam nem vagyok az, de elég sok vega van a környezetemben (valaki egészségügyi okokból, valaki vallási megfontolásból, valaki azért, mert sajnálja az állatokat), makk egészséges mind. Ellenben oda kell figyelniük arra, hogy mit esznek és mennyit, mert ha nem kapja meg a szervezetük ugyanazokat a tápanyagokat, amiket a hússal bevisznek, gondok lesznek. Erről meg szoktak feledkezni az emberek.

Nekem úgy tűnik, hogy az ismerősöd átesett a ló túloldalára. Nekem sincs gusztusom a mirelit "pulykamellekhez" amik pulykát még csak fotóról sem láttak, májkrémekhez, virslikhez. Egész egyszerűen nem kell megvenni őket.

Teljesen támogatom az első válaszoló piacos ötletét: magyar húsok, tapasztalatom szerint jobb minőségűek, mint az áruházakban kaphatóak. (megfelelő kapcsolatokkal pedig lehet kapni házi kapirgálós csirkét meg boldog csirke által tojt tojást.)

2013. márc. 27. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek oda k;ne figyelni mit eszik. Nem csak a vega lehet egeszsegtelen, hanem egy husevo taplalkozas is. Es mindhetto lehet egeszseges is.
2013. márc. 28. 07:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok.:) És még azt sem hiszi el amikor megy az anyukájához ebédelni..Ott van előtte a teljes csirke.Összes részével..Comb,mell,szárny.És azt se hiszi el hogy igazi.Hanem biztos felvágták.Beletömték a lóhúst.És visszavarrták ...-.- kicsit furán gondolkozik.
2013. márc. 28. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor eldöntöttem,hogy nem eszem több húst,kicsit én is meg voltam kavarodva,azzal voltam elfoglalva,hogy MIT NE egyek,nem pedig azzal,hogy MIT EGYEK HELYETTE.De azóta tudatosan csinálom,és elmúlt a migrénem,a puffadások,és a betegségek is elkerülnek.
2013. márc. 30. 19:39
 6/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz dolog amit csinál. Hiszen amennyi vegyszert meg tartósítót raknak bele, nem csoda, hogy szegény nem mer enni belőle. Igaz, kell a szervezetnek a vitamin, de ezt lehet mással is pótolni. Amúgy is az ő döntése, hogy mit eszik vagy mit nem. Ebbe neked nem kell bele szólnod.
2013. jún. 12. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!