Egyik barátnőmről lenne szó. Régóta nem eszik húst. Több infó lent. Amúgy hogy vegyem rá hogy egyen?
Én magam nem vagyok az, de elég sok vega van a környezetemben (valaki egészségügyi okokból, valaki vallási megfontolásból, valaki azért, mert sajnálja az állatokat), makk egészséges mind. Ellenben oda kell figyelniük arra, hogy mit esznek és mennyit, mert ha nem kapja meg a szervezetük ugyanazokat a tápanyagokat, amiket a hússal bevisznek, gondok lesznek. Erről meg szoktak feledkezni az emberek.
Nekem úgy tűnik, hogy az ismerősöd átesett a ló túloldalára. Nekem sincs gusztusom a mirelit "pulykamellekhez" amik pulykát még csak fotóról sem láttak, májkrémekhez, virslikhez. Egész egyszerűen nem kell megvenni őket.
Teljesen támogatom az első válaszoló piacos ötletét: magyar húsok, tapasztalatom szerint jobb minőségűek, mint az áruházakban kaphatóak. (megfelelő kapcsolatokkal pedig lehet kapni házi kapirgálós csirkét meg boldog csirke által tojt tojást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!