Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szerdán nálunk vacsoráznak a...

Szerdán nálunk vacsoráznak a párom szülei és testvérei, milyen fogásokat ajánlanátok, ami ízlene nekik?

Figyelt kérdés

Elég kritikusak az életmódommal kapcsolatban így le szeretném őket nyűgözni. :))

Bevált ötleteknek nagyon örülnék, lehet akármilyen bonyolult, meg tudom csinálni, csak én általában ilyen kis egyszerű dolgokat főzök, amik gyorsan megvannak és nem kell hozzá ezer alapanyag.

(A kelbimbót és a tököt illetve a padlizsánt nem szeretik, de azon kívül jöhet bármi!)

2013. márc. 18. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A cannellonit én is ma néztem ki, ez lesz a mai vacsora :)

Egyébként a blogon, ahonnét a tejszínes-gombásat linkeltem elég sok vega recept van (bár alapvetően mindenevő a blogoló), kifejezetten ínyenceknek készült blog szerintem, nagyon szeretem.

2013. márc. 18. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

fahéjjas almakrémleves teteján sült almachips

kukoricás-répás-zöldborsós rizs füstölt sajtmártással, kapros túróval töltött gombafejek

zellerkrémleves fokhagymás kenyérkockákkal

juhtúróvak és spenóttal rakottkrumpli tejfölös sajtmártással beborítva

lecsó fokhagymás cipóval

túrógombóc tejföllel, áfonyaszósz

rántott gomba, sajt, vajaskrumplival

tojásleves

rizskoch meggyszósszal

zöldborsóleves

mákosguba vaniliasodóval

4sajtos észta zöldségekkel

mini házipizza

öntött karfiol sajttal megszórva

2013. márc. 18. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Tök jó hogy írtok egy csomó húsos receptet amikoris a kedves Kérdező utal rá hogy vegetáriánus. :D ÓMÁJGÁD
2013. ápr. 4. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
macskapörkölt
2013. szept. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!