Mit tesztek a szendvicsetekbe?
Ugye a sonka, szalámi, párizsi, májkrém stb alapból kilőve, viszont kicsit unom már a magos kenyér-sajtkrém-tojás-zöldség kombót.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok! :)
Egy csomó zöldségből lehet fasírtot csinálni (pl.lencse+zabpehely...)
házilag vajkrémet is készíthetsz,
élesztőből májkrémet,
majonézes salátákat,
rántott sajtot, zöldségféléket
nagyon finom a sült krumpli vajas zsömlében,ubival,paprikával,hagymával,
tojásrántotta is klassz a zsömlében....hirtelen ennyi jutott eszembe.
ma láttam jamie olivertől:
zsemle+zöldborsópüré+serpenyőben sült sajttal megszórt halfilé+némi zsázsa (lehet ahelyett bármi saláta)+zsemle
nem tudom halat esznek-e vegák..
Én a babkrémet és a humuszt szeretem nagyon szendvicsbe. Mellé természetesen mehet bármilyen zöldség. :)
Ráadásul a csicseriborsó és a bab is tele van fehérjével.
Felsorolom hogy én miket szoktam bele tenni, a teljesség igénye nélkül ömlesztve, aztán válogass közölük, párosítgasd/variáld ahogy tetszik. :-)
Sajtkrém, körözött, gomba, tojás, kígyóuborka, olívabogyó, paprika, paradicsom, petrezselyemzöld, bazsalikom, kurkuma, metélőhagyma, retek, reszelt sárgarépa, kakukkfű, illetve én is szeretem a különböző krémeket, rendszeresen csinálok pl gombakrémet, padlizsánkrémet, spárgakrémet, tojáskrémet, vörösbabkrémet, lencsekrémet és mindig teszek a zsemlébe nagy salátaleveleket is, néha napján pedig majonézt, tormát vagy mustárt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!