Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Kapcsolatban állhat az, hogy...

Kapcsolatban állhat az, hogy nem eszem húst (halat sem), és már nem bírom megenni a chipset vagy az ehhez hasonló sózott, igazán zsíros ételeket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rosszul vagyok, miután chipset vagy zsíros ételeket eszem. Fáj a hasam tőlük. Mielőtt vegetáriánus lettem semmi bajom nem volt az ilyen ételektől. (Három éve vagyok vegetáriánus.)

2013. jan. 20. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Az viszont hiba.

Nyomósabb érv, hogy "miattam ne csapkodjanak le csirkefejeket, én nem eszem húst".

A zöldséget sem kívánod (vagy sok ember nem teszi) ettől még enni kell, normális esetben itt a pont.

Felnőtt ember esetében nincs pont, mert övé a végső szó a saját életével kapcsolatban, de nagy döbbenet van a döntést hallva.. :)

2013. jan. 23. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:

ne hallgass a táplálkozás harcművész, vagy hogy hívjákra, hülyeségeket beszél.

na, de igen, lehet, mert én sem eszem húst, mindig is utáltam, soha nem bírtam megenni. 15 éves korom óta egyáltalán nem eszem, előtte is csak keveset, leginkább, mert kényszerítettek. most 37 vagyok. szóval, én mondjuk a csipszet meg tudom enni, de igen ritkán eszem olyat, de én is rosszul vagyok a zsíros kajáktól, exem mindig dicsérte az anyját, hogy hú, de jól főz, én meg egy kanáltól rosszul lettem, annyira nehezen főzött...én is úgy gondolom, hogy azért, mert el vagyok szokva a nehéz kajától.

2013. jan. 28. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm a komoly értékelést, zöld kezecskét is kapok?
2013. jan. 28. 21:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Háááát, én nem vagyok se vegán, se vega, igyekszem kerülni minden tartósítószeres, színezékes, felfújt és műanyag ételeket. Még leveskockát sem használok, hanem fűszerekkel és zöldségekkel ízesítem, amit főzök.Egy időben rengeteg energiaitalt ittam (tudom, hogy káros a mérhetetlen sok cukor, koffein és szénsav miatt), úgy fél éve egyszer kedvem támadt hozzá, és vettem egy dobozzal, de egy korty után ment is a szemétbe, mert ugyanazt az ízt, amiért régen rajongtam, most borzasztó rossznak éreztem. Chipset sem eszem, gyorsétteremben fényévente étkezem, akkor is olyanban, ahol nagyjából sejtem, hogy miből van az étel.

De nekem például még az is a problémám, hogy már a lisztbe is tesznek lisztjavítószert, ugyan magam sütöm a kenyeret, mert a bolti kenyeret ehetetlennek érzem. Tojásból is jobb szeretem a háztájit. Húsról most nem írok, mert ez vega topik.

Kérdezőnek: Elszoktál a zsíros ételektől, ami tulajdonképpen nem baj. Én az algától szoktam beteg lenni, pedig azt egyébként imádom.

2013. jan. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!