Hogyan közöltétek/közölnétek a családdal, hogy vegetáriánusok lettetek?
Nem kell túlspirázni. Felnőt nő vagy megmondod, hogy te nem eszel húst de nem ítéled el azt aki húst eszik, de viszont elvárod, hogy téged se ítéljenek el.
ennyi.
Aki ez után is ajvékol annak nyugodtan mondhatod ha nem tudsz elfogadni hagyjuk egymást. ( mégha családról is van szó)
Egyébként unalmas már, hogy mindig minden kérdésre beirnak az ítélkező idióták, hogy miért egyél húst és miért rossz állítólagosan a vega étrend. Szánalmas!
Az volt a kérdés, hogy vallja be a családjának a vega étrendet nem az, hogy vega legyen.
Mi lenne ha a főzés topikban minden egyes hús ételnél beirnám, hogy mennyire rossz dolog a hús fogyasztás és káros.
Legalább annyira idegesítő lenne mint ez a vega étrend "rossz"
szájtépés.
Értem én, hogy lelkiismeret furdalásátok van a tudat alatt amiért húst fogyasztotok meg mérget és szemetet de nem itt kéne kiélnetek magatokat.
Én egyszerűen közöltem, hogy nem akarok húst enni.
A reakcióra persze neked kell felkészülnöd lelkileg... sosem hittem volna, hogy egy ilyen szerény bejelentés ekkora cirkuszt okozhat... végül is hadd döntsem már el én, hogy mit akarok enni! Volt, aki úgy tett, mintha az ő szájából akartam volna kitépni a falatot. Pedig semmilyen agitációs tevékenységet nem végeztem. Aztán végül a legharciasabb is kénytelen volt belenyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!