Mi legyen a vacsi?
Figyelt kérdés
Este jön a nővérem bemutatni újdonsült párját aki vegetáriánus. Én és a párom meg a tesóm is "húsevők" vagyunk de szeretnék ma valami olyat készíteni amit a srác és megtudd enni gond nélkül és finom is emelet. Tippek?2012. nov. 21. 09:49
12/15 anonim válasza:
Lecsó
Palacsinta
Rántott sajt
Grillezett zöldségek
Lasane (nem tudom,hogy írják xD)
De lehet melegszenya is(tojássárgáját összekevered reszelt lila hagymával,sóval,borssal,sajtkrémmel)
Vagy héjában főtt krumplit megtöltöd (vízszintesen félbevágod) párolt zöldségekkel,s reszelsz rá füstölt sajtot.
13/15 anonim válasza:
tepsis krumpli
rántott zöldségek/ rántott sajt krumplipürével/rizzsel
túrós csusza
falafel
14/15 anonim válasza:
Vannak ugyanolyan ételek szójával, mint hússal és én a húsevő 8 évig éltem a vega párommal és végigkóstoltam mindent. Kedvencem a vega milánói makaróni és a vega töltött káposzta.
15/15 anonim válasza:
Túrós-,mákos-,darás-,tészta,palacsinta,lecsó,rántott sajt,rántott zöldségek krumplipürével,rizzsel,zöldségfasírozott,rakott zöldségek,tepsis krumpli,gombapörkölt,franciasaláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!