Mi legyen a vacsi?
Figyelt kérdés
Este jön a nővérem bemutatni újdonsült párját aki vegetáriánus. Én és a párom meg a tesóm is "húsevők" vagyunk de szeretnék ma valami olyat készíteni amit a srác és megtudd enni gond nélkül és finom is emelet. Tippek?2012. nov. 21. 09:49
1/15 anonim válasza:
zöld saláta ,nektek akik húst esztek tegyél bele grilezett csirkemellett, mozzerelát,
vagy nektek gyros neki pedig falafel zöldségekkel
2/15 anonim válasza:
Milyen vega? Fogyaszt tojást/tejet/halat?
3/15 anonim válasza:
Lecsó? Magatoknak pedig veszel valami husit, és lecsós szeletet készítesz egy részéből. Köretnek amit szerettek (én rizzsel szoktam)
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
igen eszik tejtermékeket ill. halat is.
Lecsó hmm mért is nem jutott eszembe :D
2012. nov. 21. 12:30
6/15 A kérdező kommentje:
gomba sajnos szóba sem jöhet mert azt meg az én párom nem szereti
2012. nov. 21. 12:31
7/15 anonim válasza:
Prézlis,szezámmagos rántott sajt,sült krumpli,spenótos penne,grillezett halrudak zöldségekkel és salátával,tzatziki szósszal...
8/15 anonim válasza:
Francia bouef saláta,ez laktatós is és neki tudsz husi nélkül is készíteni...
9/15 anonim válasza:
spenótos juhtúrós rakottkrumli sok sok reszelt sajttal
tojásos lecsó rizzsel
juhtúróval és mozzarellával rakott cukkini tejfölös sajtmártással
citromos halfilé kukoricás rizzsel
mexikói rizs tojáspörkölttel
tojásos nokedli
öntött karfiol
házi cipóban zellerkrémleves
diókrémleves
gyümölcskrémleves
zöldségfasírt sajtzósszal, rizzsel
10/15 anonim válasza:
Chilly sin carne rizzsel? Nalam most nagy kedvenc, bar eleg meresz etel fuszerezes szempontjabol, ettol fuggetlenul isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!