Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegetarianizmus álmatlanságo...

A vegetarianizmus álmatlanságot okoz?

Figyelt kérdés
Azok, akik elhagyták az állati eredetű ételeket, vagy azok egy részét, nem tapasztalják ezt? Én most sokkal könnyebbnek és erősebbnek érzem magam, csökkent az alvásigényem, viszont van, hogy egyáltalán nem tudok aludni. Ez majd változik idővel, ugye? Más is volt így ezzel? Mennyi idő kb.?
2012. nov. 10. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány?
2012. nov. 10. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem hiszem, hogy vitaminhiány. Egyrészt nem csinálom olyan régóta (kb. egy hete), másrészt figyelek arra, hogy mindenféle vitamint vigyek be, megfelelő arányban. De ha mégis igazad lenne... Szerinted milyen vitamin hiánya lehet?
2012. nov. 10. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] Itt pl. vannak jól hangzó dolgok.
2012. nov. 10. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 10. 14:38
 5/6 anonim válasza:
En 10-11 eve vok vega,nehany taborban sokkal rosszabbul birom a keves alvast,mint masok es faradekonyabb vagyok,de a hetkoznapokban teljesen normalis vagyok. D vitaminhiany sokszor van a vegaknal..
2012. nov. 17. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig is bírtam az alvást ,akár húsevő voltam akár az utóbbi 15 évben mint vegetáriánus.Nekem az immunrendszerem ami egyre inkább erősödött.
2012. nov. 25. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!