Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan mondjam el nekik?

Hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy imádom az állatokat, pont ezért szeretnék vega lenni, de nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek.Már próbáltam elmondani, de azt mondták, hogy ez hülyeség, egyszóval ellenzik.

És még az is nehezíti a dolgot, hogy anya nagyon jókat főz...és ha nem eszek megharagszik

2012. okt. 14. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:

El kell fogadnia, ez a saját döntésed. Ha meg nem akarja megemészteni, szépen mondd neki, hogy te akkor sem eszel, inkább főzöl magadnak.

Bár mondjuk hosszútávra kell majd szedned étrendkiegészítőket, mert bizonyos vitaminok, amik a húsban vannak, zöldségben gyümölcsben nincs.

Nem hülyeség, néha én is rosszul leszek a hús szagától.

Szépen megmondod, hogy nem szeretnél ártani az állatoknak, így nem szeretnél húst enni.

2012. okt. 14. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Simán mondd el nekik, hogy ez a te döntésed és kész.

Egyébként ha csak azért nem eszel húst mert sajnálod az állatokat az elég szánalmas és képmutató.

Általában az ilyenek érdekes módon bőrcipőt hordanak....

2012. okt. 14. 15:48
 3/9 A kérdező kommentje:
-igenis sajnálom őket, imádom az állatokat, van két kutyám, egy macskám, két papagájom, teknősöm, hörcsögöm és halaim.Nagyon szeretem őket, és szerintem egyátalán nem képmutató, ha hordanák szőrméket, bőrcipőt, meg ilyeneket, akkor képmutató lenne, de mivel nem teszem ezt én úgy gondolom teljesen őszinte!
2012. okt. 14. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy a kutyákat és a macskákat nem akarod vega étrendre szoktatni.
2012. okt. 14. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsö: " El kell fogadnia, ez a saját döntésed. Ha meg nem akarja megemészteni, szépen mondd neki, hogy te akkor sem eszel, inkább főzöl magadnak. "

Ehhez az kell, hogy a kérdezönek legyen elég pénze arra, hogy vegyen magának olyasmiket, amiböl tud fözöcskézni.

2012. okt. 15. 18:10
 6/9 A kérdező kommentje:

jah, hát igen, csak az a gáz hogy 14 vagyok xd de egyébként persze hogy nem kínzom ilyenekkel az állataimat!

És már sikerült megoldani a helyzetet.Meggyőztem a szüleimet és anya is beleegyezett, hogy segít majd.Beletelt egy kis időbe, de sikerült

2012. okt. 15. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Úgysem tart tovább ez a hülyeség nálad pár hétnél/hónapnál...
2012. okt. 15. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

előző:

Én 13 évesen tértem át lakto-ovo vega étrendre...

Most 23 vagyok, azóta is meggyőződésem, hogy ez egészségesebb. Jól érzem magam.

Ne ítélj előre...lehet,hogy a kérdezőnek is bejön.

2012. okt. 17. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szinte egyik napról tértem át a veganizmusra. Anyukám szintén nagyon jókat főz és először értetlenül állt a döntésem előtt. Kaptam az elején hideget, meleget. Idővel teljesen hozzászokott mindenki, anyum is megtanult pár ételt vegánosítani. Arról nem is beszélve, hogy szívesen próbálják ki az általam fogyasztott ételeket.
2012. okt. 31. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!