Hogyan mondjam el nekik?
Az a helyzet, hogy imádom az állatokat, pont ezért szeretnék vega lenni, de nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek.Már próbáltam elmondani, de azt mondták, hogy ez hülyeség, egyszóval ellenzik.
És még az is nehezíti a dolgot, hogy anya nagyon jókat főz...és ha nem eszek megharagszik
El kell fogadnia, ez a saját döntésed. Ha meg nem akarja megemészteni, szépen mondd neki, hogy te akkor sem eszel, inkább főzöl magadnak.
Bár mondjuk hosszútávra kell majd szedned étrendkiegészítőket, mert bizonyos vitaminok, amik a húsban vannak, zöldségben gyümölcsben nincs.
Nem hülyeség, néha én is rosszul leszek a hús szagától.
Szépen megmondod, hogy nem szeretnél ártani az állatoknak, így nem szeretnél húst enni.
Simán mondd el nekik, hogy ez a te döntésed és kész.
Egyébként ha csak azért nem eszel húst mert sajnálod az állatokat az elég szánalmas és képmutató.
Általában az ilyenek érdekes módon bőrcipőt hordanak....
Elsö: " El kell fogadnia, ez a saját döntésed. Ha meg nem akarja megemészteni, szépen mondd neki, hogy te akkor sem eszel, inkább főzöl magadnak. "
Ehhez az kell, hogy a kérdezönek legyen elég pénze arra, hogy vegyen magának olyasmiket, amiböl tud fözöcskézni.
jah, hát igen, csak az a gáz hogy 14 vagyok xd de egyébként persze hogy nem kínzom ilyenekkel az állataimat!
És már sikerült megoldani a helyzetet.Meggyőztem a szüleimet és anya is beleegyezett, hogy segít majd.Beletelt egy kis időbe, de sikerült
előző:
Én 13 évesen tértem át lakto-ovo vega étrendre...
Most 23 vagyok, azóta is meggyőződésem, hogy ez egészségesebb. Jól érzem magam.
Ne ítélj előre...lehet,hogy a kérdezőnek is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!