Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Sok vegetáriánus azért nem...

Sok vegetáriánus azért nem eszik húst mert az állatok érzik a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Akkor a Csupasz turkálót(Heterocephalus glaber) nyugodtan lehetne fogyasztani mert nem érez fájdalmat (hiányoznak belőle bizonyos fájdalomérzetet továbbító kémiai anyagok).
2012. szept. 21. 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Pedig az vagy.
2012. szept. 21. 21:30
 12/24 A kérdező kommentje:

Ez aztán tényleg komoly érv volt.

2012. szept. 21. 21:31
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Neked nem lehet érvelni :) itt csak te vagy az akinek az érveit el kell fogadni mindenki másnak. Amúgy nem vagyok vega.
2012. szept. 21. 21:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne?
2012. szept. 21. 21:34
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

"Miért ne lehetne?"

Felteszel egy kérdést, amire nyilván a megszólítottaktól várod a választ. Ők válaszolnak, erre lepontozod őket. Gratulálok öregem.

2012. szept. 21. 21:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Ha ismernéd ezt az oldalt, akkor tudnád, hogy nem csak a kérdés kiírója tudja pontozni a válaszokat, én nem pontoztam senkit.
2012. szept. 21. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Vannak és voltak is állatok, ami ha a bolondóra, a szükség, vagy bármi úgy hozza, megeszik az utódaikat. Ezt csak úgy a családi kapcsolatok esetén, mert felmerült, hozzáteszem.
2012. szept. 21. 23:02
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok vega, vágtam már saját állatokat, sajnos ez ezzel jár, de sokkal jobban sajnálok egy legyet mint egy embert! Az ember az egyetlen élőlény a földön aki megérdemelné az előzőkben említett sorsot! Undorító faj!!!
2012. szept. 22. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:
46%

Mi vagyunk a tápláléklánc legtetején,ez a természet rendje.

Az egész rendszer felborulna,ha például az oroszlán úgy döntene,hogy jaj,szegény őzikének vannak érzelmei meg családja,inkább együnk füvet...

A vegetarianizmus a természettel való szembe menés!

Plusz amiket mi eszünk,csirke,kacsa,tehén,sertés,ezért tenyésszük,azért hozzuk úgymond létre,hogy megegyük őket.

De,nekem semmi bajom amúgy a vegákkal,egyen mindenki amit akar,de amikor néhány vega elkezd hisztizni,hogy úgymond döglött állatot eszel a közelében(találkoztam ilyennel),na azok elmehetnek a sunyiba.

NYUGODTAN LE LEHET SZAVAZNI,NEM ÉRDEKEL,KEDVES VEGÁT.

Annál nincs szánalmasabb,mint amikor leszavazol valakit,mert nem értesz egyet a véleményével,holott a válasz hasznos.

2012. szept. 22. 15:39
 20/24 anonim válasza:
20%

A disznót, a csirkét, a pulykát azért tenyésztette az ember, hogy megegye. Az emberi szervezetnek is szüksége van húsra, mert már ősidők óta hozzá volt szokva az ember. Amúgy szerintem is vannak érzései az állatoknak, de csak a legokosabbaknak.

pl nem értem a vegák miért nem tudnak megenni pl egy halat, annak biztos nincsenek érzései.

Csupasz turkáló? Ez komoly? ha nem is éreznek fájdalmat ilyen ocsmány állatokat szerintem nem enne meg senki, se vega, se más.

Nem vagyok vega, csak gondoltam leírom a véleményemet.

2012. szept. 22. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!