Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Lányok ti miért vagytok...

Lányok ti miért vagytok vegetáriánusok, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés

Sokan vannak sokféle indokkal.

Párotok hogy fogadja ha van egyáltalán?

2012. aug. 14. 18:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

01:00 11#8

"Állatot ölnek érte. utálom amikor ezt mondják...B.zdmeg a saláta, meg a fű is élőlény bebizonyították hogy érzik amikor hozzáérnek, szernted annak nem fáj?! EGYÉL KÖVET, K.RVA ANYÁDAT! Szerinted ha az Ősemberek meddig éltek volna, ha nem ölnek le egyetlen állatot sem! Hátnem sokáig az biztos....Amőgy is az egyik legegészségtelenebb életmód, ha nem eszel semmilyen húst...A fogunk is a mindenevő életmódhoz való, amiben benne van a HÚS. Ha növényevők lennénk, akkor nem ilyen lenne...-.-,,

Kedves barátom, először is a egy elég nagy szegénységi bizonyítvány ha nem tudsz különbséget tenni egy állat, és egy növény között, ehhez semmiféle spiritualitás nem kell, csak józan felfogóképesség.

Egy állat sokkal magasabb fokon áll mind a lelki mind a testi "evolúcióban. Így kedves barátom egyáltalán nem túl humánus a húsevés, mit szólnál hozzá ha téged azért tartanának egész életedben börtönben nyomorúságos körülmények között kínozva hogy aztán fejbe vágjanak és jobb esetben azonnal meghalj és feldolgozzanak rosszabb esetben még meg sem haltál de már a bőrödet nyúzzák és cafatolnak.

Az ember csak szükségből evett húst amikor kénytelen volt a jégkorszakok következtében és azóta pedig már ha úgy tetszik rászokott.

A hús egy nagyon alacsony rezgésszintű étel és ez bizony mind mentálisan mind fizikálisan is károsító hatású.

Benne van a húsban ezenkívül az állat félelme dühe, nem csoda hogy az emberek nagy része morális süllyedésnek indult.

Egyél csak húst amennyit akarsz.

2012. aug. 22. 15:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát te egy kib@szott gyökér vagy.
2012. aug. 22. 23:36
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
A rezgésszint megszűnik sütéssel. Egyetek húst bátran!!!
2012. aug. 22. 23:38
 14/26 anonim ***** válasza:

Sajnos Én nem tudom megenni. Nem tudom miért alakult ki bennem. A barátomnak bármikor elkészítem, sőt sokszor én veszek neki jószágot. Nem sajnálom őket, bármikor le tudnám vágni őket, de megenni nem.

Egyébként a barátomat nem zavarja. Pedig eléggé húsevő:D

2012. aug. 24. 19:43
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

én is azért nem eszem húst, mert szeretem és tisztelem az állatokat! drága kis élőlényeknek tartom őket és legszívesebben az összeset magamhoz ölelném. :)

kizárt, hogy valaha is megegyem szegényeket.

26/L

2012. aug. 25. 19:46
 16/26 anonim ***** válasza:

csak most olvasom, h miket írnak itt egyesek.. szánalmas.

de Kedves Kérdező, tetszett ahogy reagáltál :)

2012. aug. 25. 19:51
 17/26 A kérdező kommentje:

Egyetek húst:

ha, közfényesek szeretnétek lenni,

ha, gyorsan szeretnétek öregedni,

ha, stresszesek, indulatosok akartok lenni,

ha, nehéznek akarjátok érezni magatokat a testetekben,

ha, el szeretnétek hízni,

ha, "karmát" akartok magatoknak,

ha, szeretnétek hogy a péniszetek fel se álljon az eltömődött agyonroncsolt artériák miatt.

Aki az ízeket hiányolja ne feledje hogy önmagában a húsnak semmi íze jóformán a sónak és a fűszereknek köszönheti az "ízét"

Aki ért vagy kicsit is utána nézett a gasztronómiának az tudja hogy remek ételek vannak HÚS nélkül remek ízekkel.

Végezetül egy kis "kedvcsináló" a húsevéshez.

http://www.youtube.com/watch?v=DBVUcNsD5Hk

http://www.youtube.com/watch?v=hCkyoueMG64

Minden jót az indulatos hozzászólóknak kik csak a saját igazukat bizonygatják, húsevők által írt manipulatív féligazságokkal, az ő döntésük mit tesznek önmagukkal, és más élőléényekkel. Mindenki saját maga kell eldöntse hogy milyen ütemben fejlődik a lelki evolúcióban.

2012. aug. 26. 08:11
 18/26 A kérdező kommentje:

Majd el felejtettem, utolsó válaszoló :)

Köszönöm :)

2012. aug. 26. 08:32
 19/26 anonim ***** válasza:

Kb 1.5 eve vagyok ovo-lakto vega, elotte megettem a halat is, de mas hust nemigazan. Azert nem eszem hust, mert nem erzem jol magam tole. Sokszor 5 napig tarto migrenem van tole. A nyers hus megfogni nem birom, undorito a szaga es allaga. Az allatok sajnalata, a Fold sorsa csak kb fel eve jott a kepbe, addig nem is erdekelt.

Parom ugy van vele, hogy igy ismert meg es elfogad. Ismeroseim nagy resze vega vagy igy ismert meg. Szuleim elfogadjak a helyzetet, csak a nagyszulok nem, es ha naluk vacsorazunk altalaban a tobbiek a nagy csulkot zabaljak, nekem meg kulon kernem kell a vajat is a kenyerre, mert ram nem gondolnak.

2012. aug. 26. 10:32
 20/26 anonim ***** válasza:

Figyi, drága! Oké, te nem eszel húst. Én elfogadom. Jó, az a hozzászóló tényleg durva volt, kedvesebben is megmondhatta volna a véleményét.

Ha undorodsz, hát undorodsz. Én meg a forralt tej bőrétől undorodom, ebben hasonlítunk. Én sem eszek olyat, amitől undorodom. De a példáid nem jók. Az elhízásnak semmi köze a húsevéshez. "Közfényesek". Mi az, hogy közfényesek? A magyarban nincs ilyen szó.

És még egy, én most nem akarok abba beleszólni, hogy mit egyél, hiszen megmondtad, hogy nem szereted, te akkor te miért szólsz bele máséba? Az emberiség tényleg a húsevésnek köszönheti azt, hogy még nem halt ki.

Én próbáltam úgy, hogy nem eszem, de max másfél hétig bírom ki, rosszul leszek, kedvetlen, erőtlen. Nem agresszív, az csak akkor, ha napokig nem iszom teát.

2012. aug. 31. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!