Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Lányok ti miért vagytok...

Lányok ti miért vagytok vegetáriánusok, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés

Sokan vannak sokféle indokkal.

Párotok hogy fogadja ha van egyáltalán?

2012. aug. 14. 18:24
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
hát nem tudom miért, egyszerűen undorodom tőle, a barátom imádja a húst, de elfogad, cukinak tart igy is :)) És érte megtanulok majd húst csinálni is :)
2012. aug. 14. 19:33
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen nekem meg az van hogy férfi vagyok és Vega lányok sem túl gyakoriak :(
2012. aug. 14. 19:37
 3/26 A kérdező kommentje:
csak azért nem eszel húst mert undorodsz tőle vagy van egyéb okod is rá? (:
2012. aug. 14. 19:39
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
5 evig allatkiserletekben dolgoztam. Nem tudtam oket megenni amig Magyarorszagon eltem. Evek ota kulfoldon elunk. Itt nem latom oket rohangalni igy ujra elkezdtem hust enni de csak egy darabig...kisfiam megszuletesevel ujra kezd urra lenni rajtam a husmentes elet...nem hianyzik. Kisfiam is jobban ertekeli a zoldseget gyumolcsot akarcsak en! A ferjem nagy hus rajongo lenne de 4 evvel ezelott koszvennyel diagnosztizaltak. Kajaval nagyon jol lehet kordaban tartani a dolgokat nalla. A csaladomban mindig azon nevettek, hogy nallam minden tyuk vegelgyengulesig kapirgalhat!
2012. aug. 14. 21:02
 5/26 anonim válasza:
43%
Mert állatokat ölnek érte.
2012. aug. 14. 21:43
 6/26 A kérdező kommentje:
Így van ölnek érte... Sok oka van amiért nem eszek húst ez az egyik legnagyobb oka..
2012. aug. 14. 22:20
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert undorodok a hústól, a szagától, az ízétől kiskorom óta. :D Nem érdekelnek az állatok,nem érdekel, ha a barátom pörköltet eszik :D Nem leszek világmegváltó... :D :D

A barátom elfogadja, nincs baja vele :D

2012. aug. 14. 23:42
 8/26 anonim válasza:
27%
Állatot ölnek érte. utálom amikor ezt mondják...B.zdmeg a saláta, meg a fű is élőlény bebizonyították hogy érzik amikor hozzáérnek, szernted annak nem fáj?! EGYÉL KÖVET, K.RVA ANYÁDAT! Szerinted ha az Ősemberek meddig éltek volna, ha nem ölnek le egyetlen állatot sem! Hátnem sokáig az biztos....Amőgy is az egyik legegészségtelenebb életmód, ha nem eszel semmilyen húst...A fogunk is a mindenevő életmódhoz való, amiben benne van a HÚS. Ha növényevők lennénk, akkor nem ilyen lenne...-.-
2012. aug. 21. 01:00
 9/26 anonim ***** válasza:

En nem vagyok se ellene,se vele....

De amikor marhahust vagy disznohust ettem rendesen h@asmenest kaptam tole....nem birja a gyomrom egyaltalan...

a pulykahust,vagy csirket viszont megeszem...

Nem kell gyilkolasnak felfogni...

elkell foadni,hogy valkinek ez a felfogasa es kesz,ki igy-ki ugy...

ezert nem kell valakit lenezni,vagy tobbre tartani...egyszeruen ember valogatja....

kinek a pap,kinek a papne :D

2012. aug. 21. 15:42
 10/26 anonim válasza:
2/10-es vagyok. Nincs egyéb okom rá, egyszerűen nem birom megenni probáltam már, de nem izlik, elkap a hányinger, nem szeretem.
2012. aug. 22. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!