Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha vegetáriánusnak tartjátok...

Ha vegetáriánusnak tartjátok magatokat, akkor nem esztek pl. zsíros kenyeret sem? Mit nassoltok?

Figyelt kérdés
Szalonnasütés volt, vendégek voltak nálunk, és sajnos én sütin kívül nem tudtam enni semmit. Most úgy gondolom,h megpróbálkozom a hús elhagyásával(több oka is van), csak egyébként is szeretem az édességet és félek,h így még többet fogok enni. Mit egyek édesség helyett?
2012. júl. 27. 20:45
1 2
 11/17 anonim válasza:

uuh,a 9-esen nagyon jót nevettem:DDDD

LOOOOOL

te nagyon hülye vagy:DDD

Vegetáriánus az,aki nem eszik semmilyen állati eredetűt(kivéve tej,tojás de olyanok is vannak,akik ezt se)

ezek szerint te pl a sült vért is megeszed?a te logikáddal az se hús

2012. aug. 5. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

#11-nek, #9 vagyok

Azt írod:

"Vegetáriánus az,aki nem eszik semmilyen állati eredetűt(kivéve tej,tojás de olyanok is vannak,akik ezt se)".

Én bővítettem ezt a kivéve kategóriát, megeszem a tojáson és tejterméken kívül például a belsőséget, zsírt, ikrát is.

Természetesen a hagymás vért is, anélkül nincs is disznótor!

Csak a színhúst nem eszem meg, mert az egészségtelen!

2012. aug. 5. 13:46
 13/17 anonim válasza:

kifejtenéd bővebben,akár tudományosan alátámasztva,h a belsőség mért egészséges,és a hús miért nem?

érdekelne a magyarázat:D

2012. aug. 5. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Te eddig zsíros kenyeret nassoltál?? :D

Én hagymát szoktam a nyársra tűzni, nagyon fini, és mikor kialszik a tűz, csak parázs van, akkor kicsi krumplikat becsomagolom alufóliába és egy órát benne hagyom a parázsban (ne izzon nagyon mert még lángra kap :D ) isteni egy kis vajjal és a hagymával :D

Amúgy én nem nagyon szoktam nassolgatni, a jégkrémet viszont imádom, napi 1 liter :D Ha csak a húst hagyod el akkor bármilyen édességet ehetsz, ha egészséges is akarsz lenni akkor bio cuccokat vegyél.

2012. szept. 4. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy a sütiket jobban kívánod, sajnos a cukros sütik csokik stb függőséget okoznak. Én javaslom hogy próbálj a cukorról leszokni.

[link]

Termézetesen nem cukorral vagy édesítőszerrel ízesítve, hanem én mézzel szoktam de sok más lehetőség is van.

Banános turmix is finom

2012. szept. 7. 03:02
 16/17 anonim ***** válasza:
jah nem eszem zsíros kenyeret. Elég sok variáció van kenyérfeltétekre is. Annyival macerásabb hogy el kell készíteni és nem egyszerűen csak rádobni felvágottat. De megéri. Boltban lehet venni vegán krémeket is de szerintem az otthon készített zakuszka vagy akármilen feltét pl padlizsánkrém sokkal jobb mint a bolti ami tele van szójaszármazékokkal néha
2012. szept. 7. 03:06
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Sajtot, kockára vágva. A disznósajtnak például olyasmi az íze, mint a húsnak.
2012. szept. 7. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!