Mi az első dolog amire gondolsz, mikor megtudod, hogy valaki vegán? Első kérdésed hozzá?
Megkérdezném: jól vagy? család?
Szóval kedves Kérdező ez a provokáció nem jött be!
A végén, már-már kikényszeríted azt, hogy valaki beszóljon, amire jöhetne részedről a jezsuita válasz, a bélcsatona hosszáról, és a tépőfogak hiányáról szóló parttalan értekezés.
Tőlem ehetsz napfényt is, ha jólesik...D)
én semmire nem gondolok...de most belegondoltam...imádom a tojást, a tejet, a sajtot, a turót (bár azt nem minden sütiben pl...)...imádom a rántott husit, a csirkemellet...stbstbstb....azt igy ennyi jutott eszembe...
23L
Első kérdés? És mi a kedvenc filmed?
Ha esetleg nekem kéne főznöm rá, akkor megkérdezném, hogy eszik-e ezt vagy azt, vagy neki csináljak külön adagokat csak növényi hozzávalókkal.
Amúgy semmi baj a vegákkal csak készülj fel az ilyenekre. Amúgy a kérdés: Zavar ha húst eszek melletted? Arrébb menjek ?
mi a tököm az a vegán?
(én sem eszem húst 8 éve)
Az, hogy: Ennek mi értelme? (Nem bántó hangnemben.)
Hús nélkül én el nem tudnám képzelni az étkezést.
Arra gondolnék, hogy "Na, megint egy síííp-öncenzúra-síííp emberpéldány, aki szélsőséges túlzásokba pottyanva fetreng"
Kérdezni viszont nem kérdeznék semmit. Semmi közöm hozzá, hogy ki mit eszik, illetve mit nem eszik.
Ha esetleg egy régi ismerősömről, barátomról lenne szó, akkor megkérdezném, hogy mióta illetve hogy így marad-e, vagy csak próbálkozik, és reméánykedhetek az észretérésében? Ha esetleg úgy adódna, hogy vendégül kell látnom, akkor meg tudnám oldani. Bár... csak részben: Tudnék neki tálalni finom ételt (amit Ő finomnak és ételnek tekint) de én lehet hogy lazán ennék/innék melette úgy ahogy nekem jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!