Miért hiszik az emberek hogy a vegetarianizmus diéta és nem egy életforma?
Döncike, tetszett ez a válasz.:D Még próbálom feldolgozni.
Én azt írtam, hogy szarok rá ki mit eszik, meg mit nem. Te is valami ilyesmit írtál szerintem, de én ezekre annyira nagy ívben sz..ok. Mármint ezekre a vega hülyeségekre, mostanában kezdtem el utána nézegetni, de majdnem felkötöttem magam zongorahúrra... ab-ovo meg lakto, vegán. A vegánt még nem is sikerült értelmeznem.
Én amúgy nem tagadom, elmebeteg vagyok, mert nem eszem húst, sem tejet. tejfölt, mártásokat meg sorolhatnám a végtelenségig, de nem azért mert sajnálom a dögöket. Le is vágom őket ha kell, meg vadászok rájuk az erdőben, de rosszul vagyok tőlük. És igazatok van mert trendi most vegának lenni, meg ovo-lakto vega a menő meg a bio piac, de ha nem magadnak termeszted úgyis ugyanúgy beleköpnek a levesedbe.
Arról nem is beszélve, hogy ennek a sok bio-fannak elmondanám, hogy pl. az eper akkor a legbiobb, amikor emberi trágyát kap:)
Az egészséges részre reakció: Én rohadt egészséges vagyok, mert nem eszek húst, gyorskaját sem, sőt naponta elég keveset, de 2 liter bor simán megvan. Szóval ezt a vega-egészség dolgot hagyhatjuk:DDD
állati fehérje lehet a tojástól kezdve rengeteg minden én azokat eszem,
a gondolkodásom annyiban változott, de talán nem a gondolkodásom hanem a tapasztalataim, hogy ha húst eszem érzem hogy gyengébb vagyok lehúz agresszívebb idegesebb stb, a gyerekemen ugyan ez, egy hét ovi és tiszta harag a gyerek, oviban jól érzi magát szeretik szeret menni szóval nem emiatt, hazajön két nap húsmentes és máris máshogy megy vissza hétfőn.
off: a barnarizs olyan táplálék amiben az emberi szervezet számára szükséges összes vitamin ásv.anyag stb benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!