Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Párommal úgy döntöttünk, nem...

Párommal úgy döntöttünk, nem eszünk húst egy hónapig, de nem jut eszembe semmi étel, amit el tudnék készíteni hús nélkül, ajánlanátok néhányat?

Figyelt kérdés

#vegetarianizmus #húsmentes étel
2012. jún. 2. 19:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ha már hús szerűt akarsz én rengeteg zöldségből csinálok fasírtot pl karfiol, vagy vegyes zöldség rizzsel és azt morzsába stb de bioboltban kapsz "fasírtport" azt is ki lehet próbálni, de a kedvencem a hagymás bab, igazi pasis, persze lehet hogy hús nélkül egy férfi fújjog, de vegyél gabona kolbászt észre sem fogja venni, úgy készítem hogy két jó nagy fej hagymát apróra vágok, olajon megpirítom kicsit, majd egy nagy konzerv vörösbabot lével együtt ráöntök kicsit összefőzöm csak annyit hogy a hagyma éppen puha legyen de ne főljön szét, közben egy kicsi parisürítményt teszek bele megy egy pici vizet, fokhagymával ízesítem, és friss fehér kenyérrel tálalom, bár volt már hogy barnarizzsel ettem de én barna rizs fan vagyok, kenyérrel az igazi, ha kolbászt is teszel bele annak is elég csak a melegítés
2012. jún. 21. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!